banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Edirne'de kahreden olay

Edirne'de dün gece polislerin girdiği çatışmada 2 polis memurunun vurularak yaralanmasına neden olan operasyonu yürüten Aşayiş Şube Müdürlüğü'nden sorumlu Edirne İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ertan Nezihi Turhan'ın şehit oldu.

14 Nisan 2014 Pazartesi 12:59
Edirne'de kahreden olay
banner299
Edirne'de kahreden olay
Edirne'de dün gece polislerin girdiği çatışmada 2 polis memurunun vurularak yaralanmasına neden olan operasyonu yürüten Aşayiş Şube Müdürlüğü'nden sorumlu Edirne İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ertan Nezihi Turhan'ın şehit oldu.Turhan, operasyonu yürüttüğü sırada görevi başında kalp krizi geçirerek vefat etti.
Edirne'de olay yerine giden polislere ateş eden şüpheliyi yakalamak isterken gerçekleştirilen operasyonda 2 polis memuru vurularak yaralandı. O sırada operasyonu yürüten ve yüksek tansiyon hastası olduğu öğrenilen Edirne İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ertan Nezihi Turhan, kalp krizi geçirdi. Edirne Devlet Hastanesine kaldırılan Turhan, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından Edirne Valisi Hasan Duruer ve Edirne Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, Edirne Devlet Hastanesi'ne giderek bilgi aldı. Gazetecilere açıklama yapan Edirne Valisi Hasan Duruer, "Akşam polis arkadaşlarımıza ateş edildi, 2 polis arkadaşımız bacağından yaralandı. Failleri yakalamak için mahalleye gidildiğinde müdür yardımcılarımızdan bir arkadaşımıza maalesef kalp krizi geçirerek, şehit oldu. Allah'tan rahmet diliyorum, ailesine sabırlar diliyorum. Tabi emniyet ve asayiş polislerimiz, gece gündüz demeden mücadele veriyorlar, evlerimizde rahat uyuyabiliyorsak onların sayesindedir. Herhangi bir rahatsızlığı olduğunu bilmiyorum" dedi.
Edirne İl Emniyet Müdürü Baştuğ ise Turhan'ın görev şehidi olduğunu dile getirdi. Şehit olan Emniyet Müdür Yardımcısı Turhan'ın yüksek tansiyon hastası olduğu bildirilirken, ölüm haberini alınca hastaneye giden Turhan'ın eşi Velda Turhan ayakta durmakta zorluk çekti.

2 çocuk babası Turhan'ın cenazesinin Edirne'de yapılacak törenin ardından memleketi Tekirdağ'ın Saray ilçesine götürülmesi bekleniyor.

Ertan Nezihi Turan, 2.Sınıf Emniyet Müdürü, İl Emniyet Müdür Yardımcısı. 28.05.1969 yılında Tekirdağ ilinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini memleketi olan Tekirdağ ilinde tamamladıktan sonra 25.07.1991 yılında Polis Akademisinden Komiser Yardımcılığı Rütbesinden mezun olarak Ankara iline atandı. Sırasıyla Mardin (1995-97), Kırşehir (1997-2000), Kırklareli (2000-2009), Erzurum (2010-2013) Emniyet Müdürlüklerinde görev yapan Turhan, son olarak da 19.08.2013 tarihinde Edirne Emniyet Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV