banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Esenyurt cinayetinin yeni gelişme Katilin ilk ifadesi ortaya çıktı

Türkiye'nin gündemine oturan Esenyurt vahşetinin perde arkası ortaya çıktı. İki aile arasındaki husumetin 35 bin liralık bir hilti makinesiyle başladığı ifade edildi

01 Ağustos 2023 Salı 12:13
Esenyurt cinayetinin yeni gelişme Katilin ilk ifadesi ortaya çıktı
banner264
Esenyurt cinayetinin yeni gelişme Katilin ilk ifadesi ortaya çıktı

Türkiye'nin gündemine oturan Esenyurt vahşetinin perde arkası ortaya çıktı. İki aile arasındaki husumetin 35 bin liralık bir hilti makinesiyle başladığı ifade edildi. Cinayetleri işleyen T.Ö.'nün ise ilk ifadesine ulaşıldı. T.Ö, ifadesinde 'Niyetim konuşmaktı, pişmanım. Beni çevreme karşı küçük düşürdü. WhatsApp paylaşımına sinirlendim.' dedi. İşte ayrıntılar...

Neon 

Esenyurt cinayetiyle ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Türkiye'nin konuştuğu vahşetin perde arkası ortaya çıkmaya başladı.

İddiaya göre Saldırıda hayatını kaybeden Yunus Emre Erzen'in babası Cantürk Erzen, saldırganlardan Tarık Özer ve Murat Özer ayrı ayrı inşaat ve inşaat malzemeleri şirketi sahipleriydi.

Erzen, Özer ailesinden demir ve inşaat malzemeleri, Özerler ise Erzen'den PVC ve çelik kapı alıyordu. Tarafların 20 yıllık ticari ilişkisi, Erzen'in büyük oğlu Mehmet ile Murat Özer'in oğlu Samet'in tartışmasıyla sekteye uğradı.

20 YILLIK DOSTLUĞA İLK DARBEYİ HİLTİ VURDU

Samet geçtiğimiz martta bir hilti makinasının satışıyla ilgili tekele gelince Mehmet makinanın 35 bin liralık fiyatını çok bulduğunu söyleyince kavga çıktı. Baba Erzen, kavgayı ayırmaya çalışsa da Samet ayağından vuruldu.

Bu kavgayla başlayan husumet, birkaç ay sonra aile büyüklerinin araya girmesiyle son buldu. İddiaya göre; Erzen ailesi, Özer ailesine bir kan parası vermedi ancak yaklaşık 500 bin liralık PVC alacakları silindi.

Konunun kapanınca ticari ilişkiler devam etti. Öte yandan Erzen, Özer'lerden demir alıyor, ödemelerini de düzenli yapıyordu. Ancak geçtiğimiz yıllarda pandemi nedeniyle ekonomik sıkıntı yaşayınca yaklaşık 600 bin liralık borcunu ödeyemedi.

HACİZ KARARINA TEPKİSİNİ SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

20 yıllık ticari dostlukları dolayısıyla hukuki bir süreç beklemeyen Erzen, borcunu ödeyeceğini söylediyse de şirkete ulaşan haciz kararıyla çılgına döndü.

Öfkesine yenilen Erzen, sosyal medyada Özer ailesini etiketleyerek haciz kararı belgesini paylaşıp "20 yıllık ticarete bu sığar mı? Bu adilik değil mi? Haciz de nereden çıktı. Biz borcumuzun arkasındayız" yazdı. Bu paylaşımın üzerine Özer kardeşler çocuklarını alarak tekeli bastı.

ACILI BABA CANTÜRK ERZEN: AYNI MAHALLENİN İNSANIYIZ

Baba Cantürk Erzen, olayın bu hale geldiğine inanamadığını belirterek, "İki genci hayattan koparacak kadar ne olabilir ki? 20 yıllık bir ticaretten bahsediyoruz.

Ticaret yapan herkesin herkese borcu var. Aynı mahallenin insanıyız. Borcumu ödeyeceğimi defalarca söyledim. Haciz işlemi başlatılacağını öğrenince ne küfür ne hakaret, 20 yıllık dostluğa dayanan bir sitemdi. O gün o aileyle görüştük. Borcumu ödeyeceğimi söyledim, konu kapanmıştı.

Madem hacze koydun, süreci bekle. Dükkân basıp katliam yapmak mı gerek? Öldürmeye gelecek kadar aramızda hiçbir şey yaşanmadı. Videoları görünce beynimden vuruldum.

Oğlum gayet soğukkanlı davranıyor. Ne ters bir hareketi var ne de kötü bir sözü. Keşke arasaydı oğlum. Beni bulamayınca neden gitmediler? Gencecik iki çocuğu bir hiç uğruna toprağa verdik." dedi

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan, cinayetleri işleyen T.Ö.'nün ilk ifadesine ulaşıldı. T.Ö, ifadesinde "Niyetim konuşmaktı, pişmanım. Beni çevreme karşı küçük düşürdü. WhatsApp paylaşımına sinirlendim." dedi.







beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV