banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
28 Nisan 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Generalin oğlu ve sevgilisine 7 kurşun

Esrarengiz ve dehşet dolu bir cinayet

18 Eylül 2013 Çarşamba 08:27
Generalin oğlu ve sevgilisine 7 kurşun
banner263
Generalin oğlu ve sevgilisine 7 kurşun
Esrarengiz ve dehşet dolu bir cinayet
Tümgeneral Hasan Hüseyin Demiraslan’ın oğlu Göktuğ Demiraslan ile kız arkadaşı Lena, pompalı tüfekle saldırıya uğradı. Pusu kuran saldırganın 7 el ateş ettiği olayda Demiraslan ve Lena, olay yerinde öldü.

Başkent önceki gece esrarengiz ve dehşet dolu bir cinayete tanıklık yaptı. Etimesgut ilçesi Eryaman Atakent Vadi Sitesi’nde 23.30 sıralarında meydana geldi. Tümgeneral Hasan Hüseyin Demiraslan’ın TÜBİTAK’ta çalışan oğlu Göktuğ Demiraslan (24), 3 sene önce Fransa’da tanıştığı Özbekistan doğumlu Rus uyruklu Lena Radchikova (23) ile birlikte Atakent Vadisi Sitesi’ndeki evlerine giderken, sitenin C24 kapısı önünde silahlı saldırıya uğradı. Pusu kuran saldırgan otomatik pompalı tüfekle Demiraslan ve Elena’nın üzerine ateş açtı.

Kafalarından vurdu

Saldırgan 7 el ateş ettikten sonra kayıplara karışırken, Demiraslan ve kız arkadaşı kafalarına ve vücutlarının çeşitli bölgelerine isabet eden mermilerle olay yerinde öldü. Cinayetin işlendiği yere çok sayıda polis sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı da bölgede uzun süre inceleme yaparak delil topladı. Yapılan ilk incelemenin ardından cenazeler Ankara Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Kameraya yakalandı

Sitenin önünde pusuya yatan ve genç çifte yakın mesafede ateş eden saldırgan, kayıplara karıştı. Polis yaptığı ilk incelemede 25-30 yaşlarında bir erkeğin hızla siteden çıkıp eski model bir arabayla kaçtığını bölgedeki güvenlik kameralarından tespit etti. Saldırganın akşam erken saatlerden itibaren sitenin önünde beklediği belirlenirken, olay yerinde bulunan bir soda şişesi de saldırganın kullanmış olabileceği gerekçesiyle incelemeye alındı. Öldürülen Göktuğ Demiraslan’ın, Yenice’de Anavatan Partisi’nden 1999-2004 yılları arasında belediye başkanlığı yapan Ekrem Demiraslan ile RTÜK’te Üst Kurul Uzmanı olarak görev yapan Mustafa Demiraslan’ın yeğeni olduğu öğrenildi.

Çanakkale’de toprağa verilecek

Göktuğ Demiraslan, memleketi Çanakkale’nin Yenice İlçesi’nde toprağa verilecek. Göktuğ Demiraslan’ın Ankara Adli Tıp Kurumu’ndan alınan cenazesi, dün uçakla Balıkesir’in Bandırma İlçesi’ne gönderildi. Buradan helikopterle alınacak cenaze, Çanakkale’nin Yenice İlçesi’ne götürülecek. Yenice Devlet Hastanesi’nde bekletilecek cenaze, bugün öğle vakti düzenlenecek törenle toprağa verilecek.


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV