banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Güvenlik elemanı havalimanında 4 çuval para çaldı

Para transferi yapan firmada çalışan güvenlik görevlisi 4 çuval parayla kayıplara karıştı..

03 Mayıs 2013 Cuma 14:58
Güvenlik elemanı havalimanında 4 çuval para çaldı
banner265
Güvenlik elemanı havalimanında 4 çuval para çaldı
Para transferi yapan firmada çalışan güvenlik görevlisi 4 çuval parayla kayıplara karıştı..

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda uluslararası para taşımacılığı yapan bir firmanın güvenlik elemanı, Frankfurt’a gönderilecek olan ve tamamı 20 milyon dolar olan paradan 4 çuvalı alarak kayıplara karıştı.
TUVALETTEN ERKEN ÇIKTIP HAREKETE GEÇTİ
İstanbul Türk Hava Yolları’nın tarifeli uçağıyla Adana’dan İstanbul’a gelen çuvallar içerisindeki 20 milyon ABD Doları’ndan 4 çuval kayboldu. Adana’dan gelen uçak Atatürk Havalimanı’na inip apronda park ettikten sonra, çuvallar içerisindeki paraları Kargo Terminali’ne getirecek olan iki özel güvenlik elemanı sırayla tuvalete girdi. Ancak C.G. isimli güvenlik elemanı tuvaletten erken çıkarak, para yüklü araca bindi ve kargo terminaline geldi.
4 ÇUVALI ALABİLDİ

Çuvalların tamamını alamayacağı için 4 çuvalı alan C.G. prosedürlere uygun olarak para çuvallarını kargodan çıkardı. Ancak paraları koyması gereken şirket aracı yerine, burada kendisini bekleyen bir başka araca yükleyerek kayıplara karıştı. Para transfer şirketinden alınan bilgiye göre kayıp 4 çuvalda, yaklaşık 2 milyon 500 bin ABD Doları ile 3, 5 milyon Suriye Riyali bulunuyordu.
IRAK MENŞEĞİLİ TELEFONDAN AİLESİNE MESAJ

Edinilen bilgiye göre polisin her yerde aradığı özel güvenlik görevlisinin dün aynı şirkette çalışan bir arkadaşına Irak menşeğili bir telefondan mesaj gönderdiği ve ‘Aileme uğra. Bir ihtiyaçları var mı yok mu sor’ diye mesaj attığı öğrenildi. Kaçan güvenlik görevlisi konusunda sınır kapılarını uyaran polis soruşturmayı sürdürüyor.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV