banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Hava, deniz ve kara ulaşımı durdu

İstanbul'u dün sabahtan itibaren etkisi altına alan ve gece şiddetini arttıran yoğun kar yağışı, kentte yaşamı olumsuz etkiliyor.

31 Aralık 2015 Perşembe 12:09
Hava, deniz ve kara ulaşımı durdu
banner266
Hava, deniz ve kara ulaşımı durdu
İstanbul'u dün sabahtan itibaren etkisi altına alan ve gece şiddetini arttıran yoğun kar yağışı, kentte yaşamı olumsuz etkiliyor.

THY'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, iki havalimanından, bugün ve yarın, iç ve dış hatta planlanan 200'ü aşkın sefer, "meteorolojik beklenti sebebiyle olası kapasite azaltılması doğrultusunda" yapılamayacak.

Yolcular, seyahatlerinden önce uçuşlarıyla ilgili son durumu "www.turkishairlines.com" internet adresinden veya "444 0 849" numaralı çağrı merkezinden öğrenebilecek.

Yılın son mesai gününde iş yerlerine gitmek üzere sabah saatlerinde evlerinden çıkan
pek çok vatandaş, yollarda kaldı. Megakent İstanbul'da vapur ve deniz otobüsleri çalışmazken, metrobüs seferleri kaza nedeniyle gecikmeli olarak gerçekleştiriliyor. Otobüs seferlerinde de aksama yaşanan İstanbul'un Maltepe ilçesinde ise devrilen bir TIR nedeniyle sıkıntı yaşanıyor. Özel araçlarıyla yola çıkan vatandaşlar da kent genelinde ana arterlerin dışında kalan yollarda kar nedeniyle güçlükle ilerleyebiliyor.

Belediye otobüsleri yokuşları çıkamayınca diğer araçlar da beklemek zorunda kaldı.

Sürücülerin zincirsiz yola çıktıkları ifade eden bir vatandaş, "Küçük taksiler gidemedikleri halde yollara çıkıyorlar ve engel teşkil ediyorlar. Hiçbirinde zincir yok. Yaklaşık 1 saattir yoldayım ve 2 kilometrelik bir mesafe gidebildim. Yolda kaldım. Ana halterlerin açık olması gerekiyor ama şuan için açık değil"’ ifadelerini kullandı.

Şehir Hatları'nın bu seferleri tipi nedeniyle iptal

İstanbul'da yoğun tipi nedeniyle Şehir Hatları'nın Kadıköy - Beşiktaş, Kadıköy - Eminönü, Kadıköy - Kabataş, İstinye - Küçüksu ve Çengelköy - İstinye seferleri iptal oldu.

İDO'dan iptaller

İstanbul Deniz Otobüslerinin (İDO) bazı hızlı feribot ve dış hat deniz otobüsü seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

İDO'dan yapılan açıklamada, hava muhalefeti nedeniyle bugün saat 07.00 Yenikapı-Bandırma hızlı feribot, Bandırma-Yenikapı, Bostancı deniz otobüsü, saat 08.00 Bursa-Armutlu-Armutluk-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü ile 18.30 Bandırma-Yenikapı hızlı feribot seferlerinin iptal edildiği bildirildi.

BUDO'dan iptaller

Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) bazı seferlerinin olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiği bildirildi.

BUDO'dan yapılan açıklamaya göre, saat 09.00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Kabataş), 09.30 Armutlu (İhlas) - İstanbul (Kabataş)
ile 10.45 İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya) seferleri programdan kaldırıldı.

Sabah saatlerinde yapılması planlanan Bursa (Mudanya) - İstanbul (Kabataş) ve İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya) seferleri de gerçekleştirilemedi.

TEM'de Kocaeli-İstanbul karayolu kapandı
Kocaeli'nde etkili olan yoğun kar yağışı sonucu TEM'in Dilovası Mevkii'nde araçların kayması sonucu meydana gelen kazalar nedeniyle İstanbul yönü ulaşıma kapandı

Saat 08.30 sıralarında karayolunun kapanması üzerine çok sayıda kurtarma ekibi sevk edildi. Kapanan karayolunda uzun araç konvoyu oluşurken trafik ve karayolları ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Kocaeli'nde kar kalınlığı yer yer 15 santimetreye ulaştı.

Araçlar yolda kalınca tüneli yürüyerek geçtiler

İstanbul'da etkili olan kar yağışı nedeniyle Kağıthane ve Bomonti tünelinin çıkışlarında araçlar kaldı. Araçlardan inenler, tüneli yürüyerek geçti.

Kağıthane tünelinin çıkışında Piyalepaşa yönünde ilerlemeye çalışan araçlar yolda kalınca trafik yoğunluğu yaşandı.

Araçlar tünelin içinde kaldı.

Yolda kalanlar çareyi yürümekte buldu.

Servis ve otobüslerden inenler Kağıthane ve Bomonti tünellerini yürüyerek geçti.


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV