banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Huawei Türkiye, ODTÜ’de

“Çin Kültürünü Yaşa” kampı düzenliyor

25 Haziran 2011 Cumartesi 22:03
Huawei Türkiye, ODTÜ’de
banner322
Huawei Türkiye, ODTÜ’de
“Çin Kültürünü Yaşa” kampı düzenliyor

Bu yıl ikincisi Ankara’da düzenlenen ve Çin kültürünü tanıtmayı amaçlayan bir haftalık kampa, 10-15 yaş grubundaki 24 çocuk katılacak.

Sektöründe bir dünya lideri olarak, hayatı zenginleştiren iletişim ürünleri ve çözümleri sunan Huawei Türkiye Ofisi tarafından düzenlenen “Çin Kültürünü Yaşa” yaz kampı bu yıl 26 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilecek.
Huawei sponsorluğunda ilki geçen yıl İstanbul Boğaziçi Üniversitesi Konfüçyüs Enstitüsü’nde yapılan yaz kampı, bu yıl Ankara ODTÜ Konfüçyüs Enstitüsü’nde düzenleniyor. Kampa katılacak 10-15 yaş arasındaki 24 çocuk, bu yedi gün boyunca Çince öğrenecek; Çin Savaş Sanatları, Çin mantısı yapımı ve çubuk kullanarak yemek yeme gibi Çin kültürüne özgü ritüelleri tanıyacak. Çin yazı sanatı ve resmi, kâğıt kesme, Çin düğümleri dersi de alacak katılımcılar, ayrıca Çin çay seremonisiyle tanışacaklar. Tarihi, festivalleri filmleri ve müziği ile Çin kültürünü öğrenecek.
“Çin Kültürünü Yaşa yaz kampı kapsamında gençlerimize şirket merkezimizin bulunduğu Çin’in kültürel yapısını tanıtmayı istiyoruz” diyerek hedeflerini özetleyen Huawei Türkiye İnsan Kaynakları Müdürü Hakan Tat, sözlerine şöyle devam etti:
“Bu yaz kampı için Konfüçyüs Enstitüsü’yle işbirliği yaparak Çin ve Türkiye arasındaki kültürel köprüye katkıda bulunmayı amaçladık. Bu kampın hem katılımcı gençlerimize yeni bilgi ve beceriler kazandıracağına, hem de gelecekteki kariyer planlarına katkıda bulunacağına inanıyoruz. Uzakdoğu, iş fırsatları açısından büyük bir potansiyele sahip...”
Huawei Türkiye ile ODTÜ sürekli Eğitim Merkezi, HCDA (Huawei Certified Datacom Associate) ve HCDP (Huawei Certified Datacom Professional) eğitimleri vermek üzere bir prensip anlaşması yaptılar. ODTÜ öğrencilerinin yararlanabileceği eğitimlere Eylül ayında başlanması planlanıyor.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Anahtar Kelimeler: Huawei TürkiyeODTÜ’de

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV