banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Iraklı iş adamı döviz bürosu açmaya çalışırken öldürülmüş

İstanbul Büyükçekmece'de kafası kopmuş haldeki cesedi bir bavulun içinde bulunan Iraklı iş adamı Mevlid Muhammed, döviz bürosu açmak isterken yardım aldığı kişiler tarafından öldürülmüş.

13 Temmuz 2016 Çarşamba 15:49
Iraklı iş adamı döviz bürosu açmaya çalışırken öldürülmüş
banner263
Iraklı iş adamı döviz bürosu açmaya çalışırken öldürülmüş
İstanbul Büyükçekmece'de kafası kopmuş haldeki cesedi bir bavulun içinde bulunan Iraklı iş adamı Mevlid Muhammed, döviz bürosu açmak isterken yardım aldığı kişiler tarafından öldürülmüş.

Öldürülen işadamının ortağının ise son anda kaçarak saldırganların elinden kurtulduğu belirlendi.

Iraklı işadamı Mevlid Muhammed ve arkadaşı A.M.S, döviz bürosu açmak için bir ay önce Türkiye’ye geldi. Iraklı iki arkadaş, İstanbul’da döviz bürosu açmak için kendilerine yardım edecek kişilerle de tanıştı. Taraflar arasında görüşmeler sürerken 30 Haziran günü işadamı Mevlid Muhammed ve arkadaşı A.M.S, ortadan kayboldu. Ailenin kayıp ihbarı üzerine polis harekete
geçti. Bu sırada Mevlid Muhammed’in ailesini arayan şüpheliler 1 milyon dolar fidye istedi.

'GÖZLERİMİZİ BAĞLADILAR'

Bu sırada Irak uyruklu A.M.S. adlı işadamı polise başvurarak arkadaşıyla birlikte kaçırıldığını, şüphelilerin elinden kaçmayı başardığını söyledi. Polis merkezinde ifadesi alınan A.M.S., "İstanbul’da döviz bürosu açmayı düşünüyorduk. Bu nedenle bize yardımcı olacak kişilerle buluştuk. Ancak ikimizi kaçırdılar. Bizi gözlerimizi bağlayarak bir eve götürdüler. Burada bir anlık boşluktan faydalanıp kaçtım. Arkadaşım Mevlid Muhammed orada kaldı" dediği öğrenildi.

KAFASINI KESMİŞLER

Polis bu ifadenin üzerinde soruşturma başlattı. Kaçırılan işadamını bulmak için çalışmalar sürerken, 3 Temmuz 2016 tarihinde Mimaroba Mahallesi'nde boş arazide içinde parçalanmış bir ceset bulunan bir bavul bulundu. Cesedin başının eksik olduğu görülürken, üzerinden kimliğini belirleyecek bir belge çıkmadı.

1 MİLYON DOLAR FİDYE İSTEMİŞLER

Polis cesedin Iraklı işadamına ait olabilme ihtimaline karşılık Irak’ta bulunan ailesiyle irtibata geçti. Aile İstanbul’a gelerek Asayiş Şube Müdürlüğü’nde ifadeleri alındı. Ayrıca kan örnekleri alınan aile üyelerinin DNA’ları bavulda bulunan cesetten alınan örneklerle eşleştirildi. Eşleştirme sonucu öldürülüp, parçalanan kişinin Mevlid Muhammet olduğu kesinleşti. Polise ifade veren Mevlid Muhammet’in ailesi "İş için İstanbul’a gitmişti. Tanımadığımız bir kişi bizi arayarak hayatı karşılığında 1 milyon dolar fidye istedi" dediği öğrenildi.

FİRARİLER YABANCI UYRUKLU

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler yaptıkları çalışmada bavuldaki cesedin atıldığı yere lüks bir araçla bırakıldığını tespit etti. Bölgede bulunan tüm güvenlik kameraları inceleme altına alındı. Polis saldırganlardan birinin kimliğini tespit etti. 3
kişi oldukları belirlenen şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi. Firarda olan kişilerinde yabancı uyruklu olduğu belirtildi.


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV