banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

IŞİD'e katılmaya gelen Japon yakalandı

Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde, jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda terör örgütü IŞİD'e katılmak üzere Japonya'dan gelen bir kişi yakalandı.

23 Mart 2016 Çarşamba 15:52
IŞİD'e katılmaya gelen Japon yakalandı
banner322
IŞİD'e katılmaya gelen Japon yakalandı
Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde, jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda terör örgütü IŞİD'e katılmak üzere Japonya'dan gelen bir kişi yakalandı.

Nizip İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri dün gece yürüttüğü çalışmada Karkamış yolu üzerinde durumundan şüphelenerek durdurduğu bir araçta Japonya uyruklu 24 yaşındaki M.M.'yi yakaladı.

Gözaltına alınan şüpheli, yapılan sorgulamasında terör örgütü IŞİD'e katılmak için kente geldiğini söyledi.

Japon uyruklu M.M.. Suriye’deki bir kişiyle telefonla tanıştığını ve bu kişinin ikna etmesiyle IŞİD'e katılmak üzere sınırı geçmek istediğini itiraf etti.
Sorgulaması tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen M.M.'nin işlemlerinin tamamlanmasının ardından sınır dışı edileceği öğrenildi.



Gaziantep'in Karkamış İlçesi'nde, jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada, terör örgütü IŞİD'e katılmak için sınırı geçmeye çalışan yabancı uyruklu 5 kişi yakalandı.

Sınırda kaçakçılığın önlenmesine yönelik çalışma yürüten Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bağlı hudut birlikleri, dün gece geç saatlerde Karkamış'ın Karanfil Mahallesi yakınlarında 5 kişilik grubu fark etti. Suriye'ye geçmeleri engellenen 5 kişi, yakalanıp gözaltına alınarak İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

Burada yapılan incelemede Rusya, Tacikistan, Türkmenistan ve Özbekistan uyruklu oldukları saptanan 5 kişi, IŞİD'e katılmak için geldiklerini ve Suriye'ye geçmeye çalıştıklarını itiraf etti. İfadelerinin alınmasına devam edilen yabancı uyrukluların, işlemlerinin tamamlanmasıyla adliyeye sevk edileceği bildirildi.



beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV