banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

'İşlem tamam gelin' mesajlı fuhuş baskını!

Fatih'deki bir diskoda fuhuş pazarlığı yapıldığı yolundaki bir ihbarı değerlendiren polis, harekete geçti

07 Eylül 2012 Cuma 07:54
'İşlem tamam gelin' mesajlı fuhuş baskını!
banner311
'İşlem tamam gelin' mesajlı fuhuş baskını!
Fatih'deki bir diskoda fuhuş pazarlığı yapıldığı yolundaki bir ihbarı değerlendiren polis, harekete geçti
Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği’ne bağlı dedektifler, Fatih Aksaray’da bir diskoteğin fuhuşa aracılık yaptığı istihbaratını aldı. Harekete geçen polis memurları, sivil polis minibüsüne binerek mekâna yakın bir noktaya araçlarını park etti. 2 dedektif yaya olarak mekânın bulunduğu yere geldi. Kısa bir gözlemin ardından diskoteğe giren erkeklerin yabancı uyruklu kadınlarla ilişki kurmak için mekândan çıkıp otele gittiklerini belirledi. 2 dedektif vakit kaybetmeden diskotekten içeriye müşteri gibi girdi. Garsonun gösterdiği masaya oturan dedektifler, 1 şişe rakı, beyaz peynir, meyve ve çerez siparişi verdi. Bir süre sonra yanlarına gelen garsonun “Başka bir isteğiniz var mı?” sorusuna “Sap sap oturuyoruz. Yan masadaki 2 kadını yanımıza getir de muhabbetimiz yeşillensin” diyerek 50 TL bahşiş verdi.

KIRAN KIRANA PAZARLIK YAPTILAR
Bahşişi cebine koyan garson, kadınları müşteri sandığı polis memurlarının masasına oturttu. Polis memurlarından biri kadınlara votka ısmarlarken diğeri de aşk pazarlığına başladı. 1 saatlik ilişki için 300’er TL talep eden kadınlarla 200’er TL’ye anlaşma sağlandı. Bu sırada cep telefonunun mesaj bölümüne giren polis memuru kendilerinden haber bekleyen komiserlerine “İşlem tamam! 3 dakika sonra diskodan çıkacağız’ mesajını çektikten sonra saatine baktı. Hesabı ödeyen polis memurları vakit dolunca kadınlarla otele gitmek için masadan kalktı.

OTELE GİDİP BEBEK YAPACAĞIZ
2 hayat kadını müşteri sandığı dedektiflerle birlikte tam kapıdan çıkacakken, diğer polisler içeriye girdi. Kadınlardan biri kendilerini yakalayan polis memurlarına “Ben bu adamın sevgilisiyim. Birlikte dans ettik. Şimdi de otele gidip bebek yapacağız” dedi. Bunun üzerine kadının yanındaki polislerden biri “Bırak yalanı otele değil şubeye gidiyorsun. O sevgilim dediğin kişi senelerden beri polislik yapıyor. Utanmadan bir de bizi kandırmaya çalışıyorsun” dedi. Bunun üzerine kadın bayılma numarası yapmaya hazırlanırken, bir polis memuru “Bırak numarayı da minibüse bin” dedi.


ERKEKLERİNİZ ÇOK ÇAPKIN
Polisler, meslektaşlarının yanındaki 2 kadın dahil toplam 10 kadın ile diskoteğin işletme müdürünü de gözaltına alındı. Minibüse bindirilen Rus, Ukrayna, Moldova ve Türkmenistan uyruklu 10 kadın Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Ahlak Kumar Büro Amirliği’ne götürüldü. Bazıları ayakta durmakta zorlanacak kadar alkol alan kadınlardan biri “Biz de bu güzellik sizin erkekleriniz de bu çapkınlık olduğu sürece siz daha çok çalışırsınız” demesi şaşkınlık yarattı.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV