banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

İzmir'de AVM'nin çatısı çöktü: Üç kişi yaralandı

İzmir’de aşırı yağış ve fırtınanın etkisiyle bir alışveriş merkezinin çatısında çökme meydana geldi. İlk belirlemelere göre üç kişi yaralandı.

27 Haziran 2015 Cumartesi 21:27
İzmir'de AVM'nin çatısı çöktü: Üç kişi yaralandı
banner229
İzmir'de AVM'nin çatısı çöktü: Üç kişi yaralandı
İzmir’de aşırı yağış ve fırtınanın etkisiyle bir alışveriş merkezinin çatısında çökme meydana geldi. İlk belirlemelere göre üç kişi yaralandı.

İzmir’de öğleden sonra başlayan sağanak yağış hayatı felç etti. Çiğli ilçesinde bir alışveriş merkezinin çatısı ilk belirlemelere göre fırtına ve aşırı yağışın etkisiyle çöktü. Kazada 3 kişi yaralandı. Yetkililer yıldırım, dolu ve kuvvetli rüzgar uyarısında bulundu.

3 KİŞİ YARALANDI

İzmir’de saat 15.00 sıralarında sağanak yağış başladı. Kent genelinde etili olan yağış cadde ve sokakları göle çevirirken vatandaşlar yağmurdan kaçmak için saçak altlarına sığındı.

Bazı köprü altlarında yollar kapandı.

Çiğli ilçesindeki alışveriş merkezinin çatısı ilk belirlemelere göre fırtına ve yağışın etkisiyle çöktü. 4 katlı alışveriş merkezinde çatının çöktüğü yerde olan vatandaşlar panikle kaçmaya başladı. Bu sırada kaçarken düşen bir kadın ve çatıdan kopan parçalardan 3 kişi hafif şekilde yaralandı. Durumun bildirilmesiyle olay yerine çok sayıda itfaiye arama kurtarma ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekipleri yaralıları alıp çevredeki hastanelere kaldırdı.

ÇALIŞANLAR TAHLİYE EDİLDİ

Öte yandan, alışveriş merkezinde elektrikler kesilirken burada bulunan iş yerlerinde çalışanlar tahliye edildi. Alışverişte olan vatandaşlar büyük panik yaşadı. Olaya tanık olanlar, insanların paniğe kapıldığını camların kırıldığını ve çatıdan kopan parçaların vatandaşları yaraladığını söyledi.

İzmir Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri, yapılan son analizlere göre İzmir'in bazı ilçeleri ve Manisa il merkezinde 2 saat süreyle yağış görüleceğini kaydetti.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV