banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Kredi kartına taksitle, minibüste fuhuş

Denizli'de park halindeki bir minibüste kredi kartına taksitle fuhuş yaptırdığı ileri sürülen 1 kişi ile fuhuş yaptıkları belirlenen 2 kadın gözaltına alındı.

28 Aralık 2015 Pazartesi 20:39
Kredi kartına taksitle, minibüste fuhuş
banner304
Kredi kartına taksitle, minibüste fuhuş
Denizli'de park halindeki bir minibüste kredi kartına taksitle fuhuş yaptırdığı ileri sürülen 1 kişi ile fuhuş yaptıkları belirlenen 2 kadın gözaltına alındı.

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde, jandarmanın düzenlediği operasyonda, bir restoranın arka bahçesindeki park halindeki bir minibüste kredi kartına taksitle fuhuş yaptırdığı ileri sürülen 1 kişi ile fuhuş yaptıkları belirlenen 2 kadın gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden restoranın erkek işletmecisi, fuhuşa aracılık etmekten tutuklandı.

Bir ihbarı değerlendiren Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Pamukkale İlçesi Cankurtaran Mahallesi’ndeki bir
restoranın arka bahçesindeki minibüste fuhuş yapıldığını belirledi. Bunun üzerine geçen 26 Aralık’ta harekete geçen jandarma, restorana operasyon düzenleyip, 2’si kadın 3 kişiyi gözaltına aldı. Kadınların, restoranda müşterileriyle pazarlık yaptığı, ardından arka bahçedeki içi özel olarak döşenip, yatak konulan minibüste fuhuş yaptıları belirlendi. Pazarlığın ardından müşterilere, kredi kartlarına restoranın pos cihazından taksit yapıldığı da tespit edildi. Şüpheliler, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden restoranın işletmecisi İ.T., fuhuşa aracılık etmek suçundan tutuklandı. Kadın şüpheliler T.A. ve B.C. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV