banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Malatya’da kan donduran cinayet

Malatya güne yaşanan korkunç vahşet haberi ile uyandı. Kentte, temizlik işçisi olarak çalışan Selahattin Güneş, önce eşini sonra uyuyan 2 çocuğunu bıçaklayarak öldürdü.

10 Haziran 2015 Çarşamba 22:41
Malatya’da kan donduran cinayet
banner299
Malatya’da kan donduran cinayet
Malatya güne yaşanan korkunç vahşet haberi ile uyandı. Kentte, temizlik işçisi olarak çalışan Selahattin Güneş, önce eşini sonra uyuyan 2 çocuğunu bıçaklayarak öldürdü.

Malatya’da İnönü Üniversitesi’nde temizlik işçisi olarak çalışan 35 yaşındaki Selahattin Güneş, aynı yaştaki eşi Ayşe Güneş ile oğlu 9 yaşındaki Miraç ve kızı 5 yaşındaki Berrak Güneş’i yataklarında uyurlarken bıçaklayarak öldürdü.

Kan donduran olay, dün gece Cevherizade Mahallesi’nde meydana geldi. İşten gelen temizlik işçisi Selahattin Güneş, iddiaya göre yatak odasında uyuyan eşi Ayşe Güneş’i bıçaklayarak öldürdü. Selahattin Güneş, daha sonra çocuklarının odasında
geçerek, yine yataklarında uyuyan oğlu Miraç ve kızı Berrak bıçaklayarak hunharca öldürdü.

Korkunç cinayetleri neden işlediği bilinmeyen Selahattin Güneş, daha sonra telefonla kızkardeşini arayarak, "Ailemi öldürdüm. Polisi ara" dedi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen ekipler, evin dışında bekleyen Selahattin Güneş’i gözaltına aldı. Ekipler, evde yaptıkları incelemede, anne ve çocuklarının kanlar içindeki cesetlerini buldu.

Yapılan incelemelerin ardından anne ve 2 çocuğunun cesetleri, otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Otopsi işlemlerinin ardından cenazelerin toprağa verilmek üzere Bingöl’e gönderileceği bildirildi.

Selahattin Güneş’in polisteki sorgusu sürerken, korkunç olayı duyan yakınları, gözyaşına boğuldu. Yakınları ve komşuları, Selahattin Güneş’in kendi halinde, sessiz, sakin biri olduğunu, böyle bir şeyi neden yaptığını anlayamadıklarını söyledi, "Hiçbir ses duymadık. Polisler gelince haberdar olduk" dedi.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV