banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Mersin'de son dakika patlama! Polis servis aracına bombalı saldırı

Mersin'de patlama meydana geldi. Son dakika haberine göre olay yerine ambulans ve emniyet güçlerinin yönlendirildiği bildirildi.

17 Ekim 2017 Salı 18:23
Mersin'de son dakika patlama! Polis servis aracına bombalı saldırı
banner263
Mersin'de son dakika patlama! Polis servis aracına bombalı saldırı

Mersin'de patlama meydana geldi. Son dakika haberine göre olay yerine ambulans ve emniyet güçlerinin yönlendirildiği bildirildi. AA ise polis servis aracına yönelik bombalı saldırı düzenlendiğini duyurdu. Patlamanın terör saldırısı olduğu belirtilirken, ilk belirlemelere göre patlamada 12 kişi yaralandı. Saldırının çöp konteynerine konulan bombanın uzaktan kumandayla patlatılması ile gerçekleştirildiği belirtildi.

Beylikdüzü Tabela

Mersin'de patlama meydana geldi. Son dakika haberine göre olay yerine ambulans ve emniyet güçlerinin yönlendirildiği bildirildi. AA polis servis aracına yönelik bombalı saldırı düzenlendi, olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildiğini duyurdu. Yenişehir mahallesi Okan Merzeci Bulvarında bir patlama sesi duyulması üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, patlamada 12 polisin yaralandığını
duyurdu. Öte yandan saldırının servis aracının geçişi sırasında çöp konteynerine konulan bombanın uzaktan kumandayla patlatılması ile gerçekleştirildiği belirtildi.

BELEDİYE BAŞKANI'NDAN İLK AÇIKLAMA

Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, canlı yayında yaptığı açıklamada saldırının Valilik binasına yakın bir yerde gerçekleştiğini ve yaralıların olduğunu duyurdu.

12 POLİS YARALANDI

Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, polis servis aracının geçişi sırasında patlama meydana geldiğini söyledi.

Olayda 12 polisin yaralandığı ve yaralıların kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldığını aktaran Ercan, "Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Patlamanın nedenini araştırıyoruz. Olayı soruşturmak üzere 3 savcımızı görevlendirdik." ifadesini kullandı.

SALDIRI NASIL GERÇEKLEŞTİ?

Saldırının servis aracının geçişi sırasında çöp konteynerine konulan bombanın uzaktan kumandayla patlatılması ile gerçekleştirildiği belirtildi.

HÜKÜMETTEN İLK AÇIKLAMA

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ TBMM Genel Kurulu’nda Mersin’deki polis servis aracına yönelik bombalı saldırıyla ilgili konuştu.

Bozdağ, “Olayda yaralılar olduğuna dair ifadeler var. Türkiye’nin terörle mücadelesi kararlı bir şekilde devam edecektir” dedi.


beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV