banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Metro Fatih Üniversitesi, Alkent 2000'e ne zaman gelecek ?

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt hattında devreye girecek Metro nun. B.Çekmece Fatih Üniversitesi'ne kadar uzanması isteniyor. Alkent 2000 Mahallesi, Fatih Üniversitesi durakları yapılması isteniyor.

17 Aralık 2015 Perşembe 18:28
Metro Fatih Üniversitesi, Alkent 2000'e ne zaman gelecek ?
banner299
Metro Fatih Üniversitesi, Alkent 2000'e ne zaman gelecek ?
Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt hattında devreye girecek Metro nun. B.Çekmece Fatih Üniversitesi'ne kadar uzanması isteniyor. Alkent 2000 Mahallesi, Fatih Üniversitesi durakları yapılması isteniyor. 
İstanbul'un Bağcılar, Küçükçekmece, Avcılar, Başakşehir ve Esenyurt ilçelerini etkileyecek olan metro hattı için 2.211.600.000 TL değerindeki proje 9 istasyondan meydana gelecek. 16,04 kilometre olarak planlanan Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattı, birçok metro hattıyla da bağlantılı olacak.
Mahmutbey- Bahçeşehir metro uzatma hattı, 2014 yılında inşaatına başlanan Kabataş-Mahmutbey raylı sistem hattının devamı niteliğinde planlanan bir proje olarak düzenlendi. Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattı, Mahmutbey istasyonundan başlayarak doğu-batı istikametinde devam edecek ve TEM otoyolunun kuzeyinde Esenkent mahallesinde sona erecek. Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metrosunun ilk durağı olan Mahmutbey istasyonu, Kirazlı-Başakşehir-Olimpiyatköy ve Kabataş-Mahmutköy raylı sistem hatlarıyla entegrasyonunun sağlandığı yer.
Ayrıca, TEM otoyoluna paralel konumda olan Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı, yapılması planlanan Kanal İstanbul Projesinin iki yakasını birbirine bağlayacak olan ve şehir merkezleri için de bağlantı noktası oluşturacak önemli bir hat olarak belirlendi. Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattı kapsamında projenin toplam test süreleriyle birlikte 4 yılda tamamlanması hedefleniyor.
Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattı istasyonları:
- Bölge Parkı
- Mehmet Akif
- Toplu Konut
- Tema Park
- Hastane
- Tahtakale
- Ispartakule
- Bahçeşehir
- Esenkent.
- Alkent 2000  İSTENİYOR. 
- Fatih Üniversitesi. İSTENİYOR. 

Alkent ve Üniversite civarına binlerce yeni apartman ve villa yapılarak, trafik sıkışmaya, durma noktasına geldi. İnsan ve araba sayısı had safhaya çıktı.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • Ahmet Koçer 8 yıl önce yorumlandı

      dursun boran el atarsa çabuk gelir. 20 bin öğrencinin olduğu fatih üniversitesine hemen gelmeli metro.
      yoksa trafik felç zaten,daha berbat olur hava kirliliği artar

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV