banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
28 Nisan 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Nöbette kavga kanlı bitti

Bir sitede özel güvenlik görevlisi olarak çalışan iki kişi arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

10 Mayıs 2012 Perşembe 04:00
Nöbette kavga kanlı bitti
banner263
Nöbette kavga kanlı bitti
Bir sitede özel güvenlik görevlisi olarak çalışan iki kişi arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

Ataşehir'deki bir sitede özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Muhammet Çolak ile Abdurrahman Yağcı arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında kalbinden bıçaklanan Muhammet Çolak, hayatını kaybetti.

Olay, Atatürk Mahallesi 2'inci Cadde, 59 Ada'daki Manolya 4 Sitesi'nin bahçesinde saat 20.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, aynı sitede güvenlik görevlisi olarak çalışan ve 2 gün önce aralarında şakalaşan Abdurrahman Yağcı (25) ve Muhammet Çolak (35) nöbette bu kez tartışmaya başladı.

Kavgaya dönüşen tartışmada Abdurrahman Yağcı, Muhammet Çolak'ı bıçakladı. Kalbine isabet eden iki bıçak darbesiyle yaralanan Muhammet Çolak kanlar içinde yere yığıldı. Tartışmanın sesini duyarak evlerinin penceresine çıkan vatandaşlar, polise haber verdi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, Abdurrahman Yağcı'yı olay yerinde gözaltına alarak polis merkezine götürdü.

Muhammet Çolak'ın cesedi ise savcının incelemesi ve delil toplama çalışmalarının ardından ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Abdurrahman Yağcı'nın, Muhammet Çolak'ı kendisine sopayla saldırdığı ve küfür ettiği için bıçakladığını söylediği belirtildi.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV