banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Şehit Annesi'ne Saldırı!

Arafe Günü Şehit Mezarlığı'na Oğlunu ziyarete giden Şehit Annesi Ziyaret dönüşü Ankara Mamak Akdere Halk Otobüsü 297'da sözlü ve küfürlü saldırılara uğradı.

19 Ağustos 2012 Pazar 04:05
Şehit Annesi'ne Saldırı!
banner311
Şehit Annesi'ne Saldırı!

Arafe Günü Şehit Mezarlığı'na Oğlunu ziyarete giden Şehit Annesi Ziyaret dönüşü Ankara Mamak Akdere Halk Otobüsü 297'da sözlü ve küfürlü saldırılara uğradı.

Şehit Kr. Pilot Yzb. Tekin IŞIK'ın Annesi Müşkinaz Akalın her Bayram öncesi gibi oğlum bugün sana geliyorum diyerek yürüyerek Şehit mezarlığına gittim. Dönüşte ise dermanım kalmadı. Halk Otobüsünü bekledim Akdere Halk Otobüsü 297 geldi bindim şehit ailelerine verilen kartımı para veznesinde ki muavine gösterdiğimde bu sen değilsin diyerek hakaretlere uğradım. Bu hakaretlerden sonra baygınlık geçirmişim,
Ayıldığımda halk sağolsun yardımcı oldu. Akdere Halk Otobüsü 297 da bu olay tüm şehit ailelerinin başına geliyor. Para alan kişiler sürekli bizleri azarlayıp hakaret ediyor, bundan öncekileri umursamadım ama Bayram Arefesi bu yapılanı hiç haketmedim diyen Şehit Annesi Müşkinaz Akalın Yetkilileri göreve çağırıyorum dedi.

Bizde Büyük Haber Olarak Ankara Büyük Şehir Belediyesi yetkililerini ve Cumhuriyet Savcılarını göreve davet ediyoruz.

Bu kişiler hangi hakla kime güvenerek Şehit Ailelerini Anneleri, Babaları, Kardeşleri, Oğulları, Üzme hakkına sahip. Şehit Ailelerini bu duruma düşürenlerin hiç mi utanması arlanması yok. Polisleri sıraya dizen, vekiller, savcılar, Şehit ailelerini Ankara'nın göbeğinde Ülkemizin Başkentin'de Üzen, mağdur edenleri de sıraya dizin bu şehit yakınları onları teşhis etsin. Şehitlerimizin kemiklerini daha fazla sızlatmaya kimsenin hakkı yok. Şehit Ailelerimizi yanlız bırakmayın.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • Nuri yurtoglu 12 yıl önce yorumlandı

      Boyle talihsiz bir olayın yaşanmış olmasından duydunuz rahatsızlığı belirtir tum halk otobüsleri adına önce şehit annemizden ve tum halkımızdan özür dileriz.
      Atapark-Dikmen ö.h.o.

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV