banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Sur'da çatışma: 1 polis yaralı, 1 terörist öldürüldü

Sokağa çıkma yasağının ilan edildiği Sur'da polis kontrol noktasında çatışma çıktı. Çatışmada 1 polis yaralanırken 1 PKK'lı kadın terörist ise öldürüldü.

02 Aralık 2015 Çarşamba 15:36
Sur'da çatışma: 1 polis yaralı, 1 terörist öldürüldü
banner264
Sur'da çatışma: 1 polis yaralı, 1 terörist öldürüldü
Sokağa çıkma yasağının ilan edildiği Sur'da polis kontrol noktasında çatışma çıktı. Çatışmada 1 polis yaralanırken 1 PKK'lı kadın terörist ise öldürüldü.

Beylikdüzü Gitar

Edinilen bilgilere göre, sokağa çıkma yasağının devam ettiği Sur ilçesinin Dağkapı girişinde bir kadın terörist, oluşturulan kontrol noktasındaki polislere silahlı saldırıda bulundu.

Bunun üzerine çatışma çıktı. Çatışmada 1 terörist öldürüldü, 1 polis yaralandı. 1 kadın polis ise giydiği çelik yelek sayesinde yara almadan kurtuldu.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİLDİ

Sur Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, son günlerde ilçedeki merkez mahallelerinde yoğunlaşan bölücü terör
örgütü mensuplarının faaliyetlerine son verilmesi, kamu düzeninin sağlanması, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla bazı mahallelerde sokağa çıkma yasağı ilan edildiği belirtildi.

Açıklamada, şöyle denildi:

"Sur ilçemizdeki 15 mahallenin 6’sında (Cevatpaşa, Fatihpaşa, Dabanoğlu, Hasırlı, Cemal Yılmaz ve Savaş) ve Gazi Caddesinde 2 Aralık 2015 Çarşamba günü saat 05.00 itibari ile ikinci bir emre kadar Kaymakamlığımızca sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir. Vatandaşlarımızın söz konusu yasağa riayet etmeleri kendi mal ve can güvenliklerinin temin edilmesi adına önem arz etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Sur İlçesi'nde 28 Kasım cumartesi günü Baro Başkanı Elçi'nin öldürülmesi ve 2 polisin şehit edilmesi üzerine 28 Kasım'da Cevatpaşa, Dabanoğlu, Fatihpaşa, Hasırlı, Savaş, Cemal Yılmaz mahalleleri ile Gazi Caddesi'nde 13.00'ten itibaren sokağa çıkma yasağı ilan edilmiş, yasak, pazartesi günü saat 07.00'de kaldırılmıştı.

VALİLİK'TEN ÖLDÜRÜLEN PKK'LI HAKKINDA AÇIKLAMA

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Bugün saat 13.00 sularında Sur ilçesi Dağkapı Meydanı'nda Sur ilçesinde uygulanmakta olan sokağa çıkma yasağı nedeniyle oluşturulmuş kontrol noktasında bulunan görevli polis memurlarına yönelik bir kadın bölücü terör örgütü mensubu tarafından silahlı saldırı düzenlenmiştir.

Saldırıda bir kadın polisimiz giydiği çelik yelek sayesinde yara almadan kurtulmuş, 1 polis memuru sırtından yaralanmıştır. Kadın bölücü terör örgütü mensubunun diğer polis memurlarına yönelmesi üzerine olay yerinde bulunan polisler tarafından etkisiz hale getirilmiştir” denildi.

Çatışmada 1 polis yaralanırken 1 PKK'lı kadın terörist ise öldürüldü.

KADIN POLİSİ
ÇELİK YELEK KURTARDI

Üst araması yapan kadın polislere, bir kadın terörist tarafından silahlı saldırı düzenledi. Kadın polis, üzerinde çelik yelek olması nedeniyle kurtuldu, saldırgan öldürüldü. Bölgeye çok sayıda güvenlik görevlisi sevk edildi.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV