banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

THY’de taciz şoku

THY'de görev yapan pilot F.H, bir uçuş sonrası otelde kabin memurunu taciz ettiği iddiasıyla disiplin kuruluna sevkedildi.

18 Temmuz 2013 Perşembe 20:43
THY’de taciz şoku
banner267
THY’de taciz şoku

THY'de görev yapan pilot F.H, bir uçuş sonrası otelde kabin memurunu taciz ettiği iddiasıyla disiplin kuruluna sevkedildi.

4 ay önce THY’de uçmaya başlayan bir kabin memuru, yurtdışına yapılan bir sefer sonrası uçağın kaptan pilotunun kendisini odasında taciz ettiğini iddia etti. Kabin memurunun iddiası sonrası pilot F.H, THY yönetimi tarafından disiplin kuruluna sevkedildi.

airporthaber’in haberine göre, pilotun disiplin kurulundaki ifadesinde suçlamaları kabul etmediği belirtilirken kabin memuru taciz edildiği iddiasında ısrar etti. İddiaya göre taciz olayı İsviçre’nin Zürih kentinde yaşandı. İstanbul-Zürih seferinin sonunda dinlenmek için otele geçtiğini kaydeden kabin memuru, pilot F.H ile birlikte yemek için dışarı çıktı. Yemek için uygun bir restoran bulamayan kabin amiri ve pilot, bir fast food dükkanından hamburger yaptırarak otele döndü.

Tacize uğradığını iddia eden kabin memuru, otele döndükten sonra pilotun kendisini odasına davet ettiğini ve bu teklifi kabul ettiğini söyledi. Kabin memuru, yemeği yedikten sonra pilotun kendisini sözle ve elle taciz etmeye başladığını, bunun üzerine odayı terketmek zorunda kaldığını öne sürdü.

İstanbul’a döndükten sonra sözkonusu tacizle ilgili herhangi bir girişimde bulunmayan kabin memuru, olayın üzerinden 16 gün geçtikten sonra yöneticilerine durumu anlattı. Tacizle suçlanan pilot F.H, THY tarafından uçuştan alınarak disiplin kuruluna sevkedildi. Pilot F.H’nin, kendisine yönelik suçlamaları kabul etmediği öğrenilirken disiplin kurulunun önümüzdeki günlerde pilotla ilgili kararını vereceği kaydedildi.


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Anahtar Kelimeler: TacizTHYTHY’de Taciz şoku

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV