banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Ünlü iş kadınına hırsız dehşeti!

Boğaz manzaralı binada ikinci defa aynı yöntemle otomobil çaldılar.

10 Nisan 2014 Perşembe 10:08
Ünlü iş kadınına hırsız dehşeti!
banner229
Ünlü iş kadınına hırsız dehşeti!
Boğaz manzaralı binada ikinci defa aynı yöntemle otomobil çaldılar.

evden eve taşıma


Habertürk'ün haberine göre Kosifler Oto Yönetim Kurulu Üyesi Hilal Kosif'in, İstanbul Boğazı manzaralı apartman dairesine pazartesi günü sabaha karşı hırsız girdi. Bir arabanın üzerine çıkarak daireye girmeyi başaran hırsız, genç kadını yatak odasına kilitledi ve ardından cipi ile cüzdanını alıp kaçtı. Kosif, çığlıklarını duyan bina görevlisi tarafından kurtarıldı.

BHW X6 CİP VE 300 TL PARA

Salondan gelen sesler üzerine yatağından fırlayan Hilal Kosif,
20-22 yaşlarında, 1.60 boyunda, kapüşonlu ve dirseklerine kadar eldivenli hırsızla karşı karşıya geldi. Hırsız, "Kimsin sen" diye bağıran Kosif'i yatak odasına kilitledi.

Apartman görevlisi yardıma koştu Ardından da Kosif'in BMW X6 cipi ile içerisinde 300 TL ve kredi kartları bulunan cüzdanı alıp dışarıda kendisini bekleyen arkadaşıyla kaçtı. Genç kadının yardımına çığlıklarını duyan apartman görevlisi koştu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri geniş çaplı araştırma yaptı. Apartmanda güvenlik kamerası bulunmadığı öğrenilirken, olay yerin inceleme ekipleri evde parmak izi çalışması yaptı. Hırsızın daireye bir Otomobilin üzerine çıkıp girdiği, salon penceresinden atlayarak kaçtığı belirlendi.
HIRSIZLAR APARTMANA DADANDI

Hilal Kosif yaşadığı dehşet anlarını polise anlatarak şikayetçi oldu. Aynı apartmanda bir hafta önce de muhasebeci Metin Özdemir'in evine hırsız girdiği ve arabasının aynı yöntemle çalındığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çalınan aracın ve iki hırsızın izine ulaşmaya çalışıyor.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • jsjd 10 yıl önce yorumlandı

      Vayyy hırsilr

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV