banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

28 Nisan 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Ünlü İşadamı Kazada Hayatını Kaybetti

Söylemezoğlu Meşrubat'ın sahibi ünlü işadamı Mustafa Söylemez, tekne kazasında hayatını kaybetti.

30 Mayıs 2012 Çarşamba 12:00
Ünlü İşadamı Kazada Hayatını Kaybetti
banner304
Ünlü İşadamı Kazada Hayatını Kaybetti
Söylemezoğlu Meşrubat'ın sahibi ünlü işadamı Mustafa Söylemez, tekne kazasında hayatını kaybetti.
Teknede bulunan Söylemez'in arkadaşı Ethem Karaoğlu, Tekne Kaptanı Alaattin Çağıral ve Yardımcı Kaptan Ali Aydın yaralandı.

Balıkçılar tarafından kurtarılan yaralılar hastanelere sevkedilirken, Söylemez'in cansız vücudu yaklaşık 1 saat sonra sahil güvenlik ekiplerince denizden çıkartılarak, morga götürüldü.

Yaralılar Ethem Karaoğlu ve Alaattin Çağıral Kartal Lütfü Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Ali Aydın ise Büyükada Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, Karaoğlu tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi. Karaoğlu ve Söylemezoğlu'nun kaza olduğu sırada Ataköy Marinada bekleyen makam şoförü süren soruşturma kapsamında Deniz Polisi Teknesiyle Büyükada'ya götürüldü.

Teknenin suya gömüldüğü öğrenilirken, polisin kazayla ilgili incelemeleri sürüyor.

İKİ YIL ÖNCE AYSU'YU ALDI

42 yaşındaki Mustafa Söylemez, beraberindekilerle birlikte Büyükadada’da katıldıkları bir davetten dönüyorlardı. Söylemez’in İstanbul’a geldikten sonra Alanya’ya dönmesi bekleniyordu.

Söylemez’in meşrubat sektöründeki varlığı ise 15 yıl öncesine gidiyor. Su ve meşrubat sektöründe dağıtım ve pazarlama işi yapan Söylemez iki yıl Aysu Su Fabrikası’nı satın aldı. Eşi ile birlikte işlerini yürüten Söylemez’in başında bulunduğu şireklerin toplamda 200 kadar çalışanı bulunuyor.

Söylemezoğlu Meşrubat bünyesinde Aysu’nun yanı sıra çeşitli meşrubat ürünlerinin dağıtımının yapıldığı iki ayrı şirket daha bulunuyor.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV