banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Uslanmaz dede yine işbaşında

1 yılda ikinci kez yakalandı

13 Aralık 2012 Perşembe 12:39
Uslanmaz dede yine işbaşında
banner299
Uslanmaz dede yine işbaşında
1 yılda ikinci kez yakalandı
Adana'da fuhuşa yer temin ederken polis tarafından suçüstü yapılan 83 yaşındaki şahıs, ahlak polisi tarafından bir yılda ikinci kez yakalandı ancak suçlamaları kabul etmeyerek, "Ben yürüyemiyorum bile bu işlerle uğraşamam" diyerek kendini savundu.

Olay, merkez Seyhan ilçesi Yeşilyuva Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Seyfi B. (83), evinin yanında bulunan parkta oturan vatandaşların yanına giderek hayat kadını ayarlayabileceğini söyleyip evine götürerek fuhuş yaptırdı.

Bu durumu haber alan Ahlak Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Yapılan takipte yaşlı adamın bu işi yaptığı ve evini 10 lira karşılığında kullandırdığı ortaya çıktı. Bunun üzerine Seyfi B., polis tarafından gözaltına alındı. Yaşlı adam suçlamaları kabul etmezken, "Ben yürüyemiyorum bile bu işlerle nasıl uğraşayım" dedi. Seyfettin B. sorgusunun ardından "fuhuşa yer temin etmek" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

"1 YILDA İKİNCİ KEZ YAKALANDI"

Seyfi B.'nin 20 Mart 2012'de de aynı suçlamayla polisler tarafından yakalandığı adliyeye sevk edilirkende basın mesuplarına, "Benim olaydan haberim yok, ben oda da uyuyordum, benim gözüm görmez, kulaklarım duymaz" dediği öğrenildi.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV