banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Van Erciş'te bomba yüklü kamyonet ele geçirildi

Van'ın Erciş ilçesi'nde bomba yüklü olduğu belirtilen bir kamyonet güvenlik güçleri tarafından durduruldu. Kamyonet çevresinde önlem alınırken, Erciş- Patnos Karayolu trafiğe kapatıldı.

20 Nisan 2016 Çarşamba 10:58
Van Erciş'te bomba yüklü kamyonet ele geçirildi
banner263
Van Erciş'te bomba yüklü kamyonet ele geçirildi
Van'ın Erciş ilçesi'nde bomba yüklü olduğu belirtilen bir kamyonet güvenlik güçleri tarafından durduruldu. Kamyonet çevresinde önlem alınırken, Erciş- Patnos Karayolu trafiğe kapatıldı.

Sabah erken saatlerde tali bir yoldan gelerek Erciş- Patnos Karayolu'na çıkan kamyonet, 7'inci kilometrede bulunan Nişancı Köyü yakınlarında durduruldu.

BMW Servisi

Karayolu araç trafiğine kapatılıp çevrede geniş önlem alındı. Olay yerine ise çok sayıdı zırhlı araç ve bomba imha uzmanı ekipler çağrıldı.

Güvenlik önlemleri ile tamaman kapatılan bölgeye kimse yaklaştırılmazken, bomba yüklü olduğu belirtilen kamyonet
ile Kocapınar Jandarma Karakolu arasında ise yaklaşık 3 kilometrelik bir mesafenin bulunduğu belirtildi.

Kamyonetin, güvenlik güçleri tarafından önceden takibe alındığı öne sürülürken, konuyla ilgili yetkili makamlar tarafından henüz bir açıklama yapılmadı.

Kamışlı'ya geçerken 18 PKK'lının öldürüldüğü operasyonda yakalanan PKK'lı terörist : En son olmadı hepsi kaçtılar

Mardin'in Nusaybin ilçesinde Kamışlı'ya geçmeye çalışırken 2'si üst düzey 18 PKK'lının etkisiz hale getirildiği operasyon yakalanan PKK'lı terörist konuştu. PKK'lı terörist, ". Evler orada iki katlı, çok katlı evler var labirent gibi, oraya barikatlara da gerek yoktu, oraya yerleşeceklerdi. En son olmadı komutanım hepsi kaçtılar. Bir baskında hepsi giderler. Zaten bugüne kadar ben hep düşünüyordum, güzelce iki gün giderseniz üstlerine hiç kimse kalmaz. Buradan tüm halkımıza sesleniyorum; Hiçbir zaman terör mağduruna düşmeyin" dedi.

Dijital Baskı

Geçtiğimiz pazar akşamı Nusaybin'denKamışlı'ya geçmeye çalışırken 2'si üst düzey 18 PKK'lının etkisiz hale getirildiği operasyon yakalanan PKK'lı terörist konuştu.PKK'lı terörist, "Orada çocuklarımı tehdit ettiler. Beni zorladılar ben katıldım, ben o yüzden katıldım. Evime ekmeğimi götürüyordum, ben zaten inşaatçıyım. Seramik işini yapıyorum ben. Ben de çocuklarıma bakmasam kim bakacak? O yüzden zorla beni buradan tuttular yani bildiğin çalıştırmak için. Maksat işte ora Kürdistan devleti kurulması için, örgüt kurulacak, herkes öz yönetimi savunmak için, öyle söylediler. Özerklik ilan edecekler. Barikat yapıyorduk, hendek yapıyorduk. Onların amacı zaten daha çok alanı genişletmek yani Türk Ordusunu buradan çıkartmak. Evler orada iki katlı, çok katlı evler var labirent gibi, oraya barikatlara da gerek yoktu, oraya yerleşeceklerdi.

En son olmadı komutanım hepsi kaçtılar. Bir baskında hepsi giderler. Zaten bugüne kadar ben hep düşünüyordum, güzelce iki gün giderseniz üstlerine hiç kimse kalmaz. Buradan tüm halkımıza sesleniyorum; Hiçbir zaman terör mağduruna düşmeyin, Türk Ordusunun kollarına geçin, sakın öyle bir hata yapmayın. Ben böyle bir hata yaptım çok pişmanım. Sizde bu hatalara düşmeyin, kanmayın hiç kimseye, kendi gücünüze, işinize, okulunuza, böyle şeylere bakın. Devlete güvenin, devletten korkmayın, devletin adaletli kollarına gelin" dedi.



beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV