banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

VIP fuhuş çetesi çökertildi

İşadamlarına geceliği 2 bin lira olan kadınlar gönderdiler. Bir de Boğaz'da yat kiralattırdılar.

30 Ocak 2013 Çarşamba 14:31
VIP fuhuş çetesi çökertildi
banner299
VIP fuhuş çetesi çökertildi
İşadamlarına geceliği 2 bin lira olan kadınlar gönderdiler. Bir de Boğaz'da yat kiralattırdılar.
Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yaklaşık 3 ay süren telefon dinlemesinin ardından lüks otellerde işadamlarına kadın pazarladığı öğrenilen bir çeteye karşı operasyon yapıldı.

İstanbul Beşiktaş'ta 14 farklı adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda 29 kişilik çete çökertildi. Gözaltına alınanlardan 12'si çetenin pazarladığı kadınlar, yakalanan 17 kişinin ise şebekenin yönetici kadrosunda olduğu belirtildi.

Takvim'in haberine göre, kadın olan çete liderleri, zenginlere gönderdikleri kızlar için 5 yıldızlı otellerde oda tutma veya gecelik fiyatı bin 500 euro olan lüks yatları kiralamaları mecburiyeti getirdi.
SERVİSLİ, KORUMALI FUHUŞ
İşadamlarına albüm vasıtası ile 2 bin lira karşılığında 18-20 yaşları arasında kızları gönderen çetenin, fuhuş esnasında onlara koruma ve şoför de tuttukları ortaya çıktı. Korumaların 600 lira olan ücretinin de müşteriye ait olduğu iddia edildi. Kadın satıcılarının, kendilerine telefonla ulaşan işadamlarına, internet aracılığı ile kızların fotoğraflarını gönderdikleri de tespit edildi.

MÜŞTERİLERİN ÇOĞU FUTBOLCU
Müşterilerinin çoğunun futbolcu olduğu belirlenen kızların, yaşına göre 2 bin ile 4 bin lira arasında olduğu belirlendi. Operasyon sonrası, fuhuş yaptırıldıkları tespit edilen 17 kadın, sağlık kontrolünden geçirildi.

YÖNETİCİ TARİFESİ YÜKSEK
Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edilen yönetici kadrosundaki kadınların, özel müşterileriyle 4 bin lira karşılığında birlikte oldukları iddia edildi. Bu 12 kadınlardan 5'i için adli kontrol kararı verildi. Diğerleri, tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

ADLİ KONTROL KARARI VERİLDİ
Beşiktaş'ta 14 ayrı adreste yakalanan 12 kadından 5'i için, adli kontrol kararı verildi. Diğer çete üyeleri, tutuksuz yargılanacak.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV