banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Yanmış cesedi böyle bulundu

İstanbul Halkalı’da inşaat şantiyesinin bekçi kulübesinde çıkan yangında 1 kişi hayatını kaybetti.

14 Ocak 2014 Salı 09:51
Yanmış cesedi böyle bulundu
banner266
Yanmış cesedi böyle bulundu
İstanbul Halkalı’da inşaat şantiyesinin bekçi kulübesinde çıkan yangında 1 kişi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Halkalı İstanbul Caddesi üzerinde bulunan Mehmet Akif Ersoy Kalp ve Damar Hastanesi ek bina şantiyesinde bulunan bekçi kulübesinde saat 04.30 sıralarında yangın çıktı. Yangının elektrik kontağından çıktığı iddia edildi.

Şantiyede bekçilik yapan Rahmi Öz’ün (50), ısınırken elektrik çarpması sonucu yere yığıldığı öne sürüldü. Çarpmanın etkisiyle dışarı çıkamayan Öz, alevler saran kulübenin içinde kalarak hayatını kaybetti. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdükten sonra bekçinin cansız bedeni ile karşılaştı. İtfaiyenin polise araması ile şantiyeye olay yeri inceleme ekipleri geldi. İnceleme yapan polisler, Rahmi Öz’ün yanmış cesedini tabuta koyarak cenaze aracına koydu. Şantiye çalışanları cesedin araca konmasına yardım ederken polis de daha sonra kül olmuş kulübede inceleme yaptı.

"SÖNDÜKTEN SONRA ORTAYA ÇIKIYOR"

Olayı anlatan taksici Erman Deniz Özbulak: “İtfaiyeler filan vardı. Arkadaşlarım ilk burada müdahale etmeye çalışmışlar. İçeride kimse var mı diye kulübeye vurmuşlar, ses gelmeyince kimse yok demişler. İtfaiye gelmiş söndürmüş, söndürdükten sonra manzara ortaya çıkıyor. Adam komple kömür haline gelmişti. İtfaiye elektrik kontağından çıktı yangın diyor. Elektrik çarpmış, sonra ölüp kalıyor. Orada en son öldükten sonra faciada ortaya çıkıyor. Burada bekçilik yapıyor” dedi.

Cenaze aracına konan Rahmi Öz’ün cenazesi Adli Tıp morguna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV