banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
04 Mayıs 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

YURTKUR'da cinayet ve intihar

Muğla ıtkı Koçman Üniversitesi bünyesindeki Kredi Yurtlar Kurumu erkek öğrenci yurdu müdürü, yardımcısını silahla öldürdükten sonra intihar etti.

02 Ağustos 2012 Perşembe 10:23
YURTKUR'da cinayet ve intihar
banner322
YURTKUR'da cinayet ve intihar
Muğla ıtkı Koçman Üniversitesi bünyesindeki Kredi Yurtlar Kurumu erkek öğrenci yurdu müdürü, yardımcısını silahla öldürdükten sonra intihar etti.
Muğla'da Kredi Yurtlar Kurumu müdürü İsmail Işıktaş, kendisine ait silahla yardımcısını öldürdükten sonra intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, Sıtkı Koçman Üniversitesi bünyesinde bulunan Kredi Yurtlar Kurumu erkek öğrenci yurdu makam odasından silah sesleri üzerine polis çağırıldı.

Yurt binasına gelen polis, müdür Işıktaş ve müdür yardımcısı Abdulgani Güldez'in cesetleriyle karşılaştı.

Emniyet ekiplerince yapılan ilk incelemelerde, Yurt müdürü İsmail Işıktaş'ın, müdür yardımcısını kendisine ait tabanca ile 3 el ateş ederek öldürdüğü sonrsında ise intihar ettiği belirlendi.

'TAYİN İSTEMİŞTİ'

Üniversite rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar konuyla ilgili yaptığı açıklamada ikili arasında herhangi bir husumet olmadığını ancak Işıktaş'ın Ankara'ya tayin olmak istediğini söyledi.

Aldığı bilgiye göre yurt müdürü İsmail beyin son olarak 15.30'da vali yardımcısı ile görüştüğünü kaydeden Harmandar, 'Olayın ayrıntısını daha fazla bilmiyorum. Yaşanan olay üzücü, başımız sağ olsun' dedi.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV