banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
01 Mayıs 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Yurtta yeni yıl coşkusu - Hoşgeldin 2014

2013 yılı acısıyla, tatlısıyla geride kaldı, 2014 en güzel yıl olsun.

01 Ocak 2014 Çarşamba 03:17
Yurtta yeni yıl coşkusu - Hoşgeldin 2014
banner263
Yurtta yeni yıl coşkusu - Hoşgeldin 2014
2013 yılı acısıyla, tatlısıyla geride kaldı, 2014 en güzel yıl olsun.

buyukhaber.com ailesi olarak 2014'ün mutlu, huzurlu, sağlıklı ve barış dolu geçmesini diliyoruz... Herkese iyi  yıllar... İstanbul'da Taksim Meydanı'nda düzenleme çalışmaları nedeniyle bu yıl yılbaşı kutlaması yapılmayacak olmasına rağmen, vatandaşlar akşam saatlerinden itibaren Tünel-İstiklal Caddesi-Taksim Meydanı Bölgesinde yeni yılı kutladı. Çeşitli müzik ve gösteri gruplarının sokak performansı sergilediği Tünel Meydanı ve İstiklal Caddesi boyunca, özellikle ateşle gösteri yapan gruplar yoğun ilgi gördü.  Özellikle taciz, kapkaç, yankesicilik gibi suçların önüne geçmek için güven timleri seyyar satıcı, Noel Baba, ayakkabı boyacısı ve Milli Piyango bileti satıcısı kılığında, yeni yıla huzurlu bir şekilde girilmesi için bölgede görev aldı.
Mobil MOBESE Merkezi
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, yılbaşının kutlanacağı alanlarda yaşanabilecek olumsuzluklara müdahale için Taksim'deki Gezi Parkı'na Mobil Komuta Merkezi kurdu. Taksim ve İstiklal Caddesi'nde suçluların tespit edilmesi amacıyla da bölgedeki güvenlik kameralarına 120 kamera takviyesi yapıldı.
Nişantaşı
Nişantaşı'nda binlerce kişi, yeni yılı coşkuyla karşıladı. Yeni yıl kutlamaları havai fişek gösterileri ile renklendi. İstanbul'da yılbaşı kutlamalarının adresi Nişantaşı'nda her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce kişi bir araya geldi. Şişli Belediyesi'nin organize ettiği kutlamalarda vatandaşlar şarkılar eşliğinde gönüllerince eğlendi. 2013'e girilmesiyle birlikte Nişantaşı'nda coşku doruğa ulaştı. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün de katıldığı kutlamalarda eğlence, havai fişek gösterisi ile renklendi.
Başkentliler Kızılay'da buluştu
Ankaralılar, 2013 yılına, Kızılay Meydanı'nda Güvenpark'taki kutlamalarla girdi. Kızılay'a akşam saatlerinde gelen başkentliler, saatler gece yarısına yaklaştığında Güvenpark ve Kızılay Meydanı çevresinde kalabalıklar oluşturdu. 2013'e birbirlerine sarılarak ve müzik eşliğinde giren vatandaşlar, Güvenpark'taki anıta ve ağaçlara çıktı. Yeni yılın ilk dakikasıyla meşaleler yakan, havai fişek ve maytaplar atan Ankaralılar, zaman zaman trafiği de aksattı. Ankara'nın eğlence yerlerinde de yeni yıl coşkuyla karşılandı.
İzmirliler sokaklara döküldü
İzmirliler, 2013'e dakikalar kala sokaklara döküldü.
Yılbaşını dışarıda geçirmek isteyen İzmirliler sokaklara akın etti. Vatandaşlar, İzmir'in çeşitli yerlerinde düzenlenecek yılbaşı etkinliklerine gitmeden kordonda deniz fenerleri uçurup, dilek tuttu. '2013'te İzmirlilerin dileği ise, " Mutluluk, sağlık ve barış oldu.
Yurtta yeni yıl coşkusu
Zonguldak'ta bir kişi 11 derece deniz suyu sıcaklığı bulunan Karadeniz'e girerek yılbaşını kutlarken Denizli'de bir genç, 2012'nin son saatlerinde kız arkadaşına sürpriz evlenme evlenme teklifinde bulundu. Yeni yılı Uludağ'da karşılayan Rus turistler ise 2013'e Türkiye'den 2 saat önce ülkeleriyle birlikte girdi.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV