banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
28 Nisan 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Zengin patronlara köle dadı hizmeti

Çetenin pasaportlarını gasp ettiği yabancı kadınlar; zorla dadı, temizlikçi ve bakıcı olarak çalıştırılıyor. Müşteriler arasında sanatçılar, doktorlar, avukatlar var.

02 Aralık 2013 Pazartesi 12:06
Zengin patronlara köle dadı hizmeti
banner312
Zengin patronlara köle dadı hizmeti
Çetenin pasaportlarını gasp ettiği yabancı kadınlar; zorla dadı, temizlikçi ve bakıcı olarak çalıştırılıyor. Müşteriler arasında sanatçılar, doktorlar, avukatlar var.
polisin nisan ayında düzenlediği dadı operasyonunun detayları ortaya çıktı.Çete; yurtdışından getirdiği genç kızların pasaportlarına el koyuyor; temizlikçi, bakıcı ve dadı olarak çalıştırıyordu. 14 kişinin gözaltına alındığı operasyon sonucunda çete lideri Ali Ç. dahil 8 kişi tutuklanmıştı. Polis, çetenin Beyoğlu’nda bir ajans kurup buradan kadınları dadı arayan ailelere gönderdiğini belirledi. Daha sonra kendisine başvuran müşterilerden ayda 800 ila 1000 dolar alarak kızları gönderiyordu. Polis suç şebekesini deşifre ederken, şebekenin müşterileri arasında sanatçılar, doktorlar, avukatlar işadamları yer aldığı ortaya çıktı. Çeteyi taşıyıcı annelik için arayanlar da oldu.
GÜZELLERİ BARA SATTI

Polis çalışmaları sırasında şebeke elemanlarının, genç ve güzel olan kadınlarla cinsel ilişkiye girdiklerini tespit etti. Daha sonra bu kızları gece kulüpleri veya barlara 5 bin dolardan satıyordu.

KÖPEKTEN KORKMASIN

Teknik takibe takılanlar arasında şarkıcı Işın Karaca da vardı. İşte Karaca ile çete elemanı Mehmet Ç.
arasında geçen konuşma:
M.Ç.: Işıl hanım istediğiniz gibi 30 yaşında, daha önce çalışmış, köpeklerden korkmayan bir eleman var. Özbekistanlı çok da düzgün bir eleman.
I.Ş.: Türkçesi nasıl?
M.Ç.: 10 numara Türkçesi.
I.Ş.: Güleç güler yüzlü?
M.Ç.: Evet güleç yüzlü.
I.Ş.: İyi gelsin deneyelim.
Operasyonda Işın Karaca’nın evinde çalışan Özbekistanlı bakıcı Farogat P. gözaltına alınarak sınır dışı edildi.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • meral 10 yıl önce yorumlandı

      yazık bu insanlara herşey farklı satılıyor beden işçileri tecavüzler vs vs

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV