banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Zinnur Gülşah Dinçer tahliye oldu

İstanbul Ortaköy’de Şehriban Coşkunfırat’ı götürdükleri mezarlıkta satanist ayini yaparak öldürdüğü gerekçesiyle müebbet

18 Temmuz 2015 Cumartesi 13:07
Zinnur Gülşah Dinçer tahliye oldu
banner263
Zinnur Gülşah Dinçer tahliye oldu
İstanbul Ortaköy’de Şehriban Coşkunfırat’ı götürdükleri mezarlıkta satanist ayini yaparak öldürdüğü gerekçesiyle müebbet hapis cezasına çarptırılan Zinnur Gülşah Dinçer, 16 yıl sonra tahliye oldu.

Kamuoyunda büyük yankı uyandıran olay İstanbul Ortaköy’de Eylül 1999’da yaşanmıştı. 21 yaşındaki Şehriban Coşkunfırat, 13 Eylül 1999 günü eğlenmek için Taksim’e çıktı. Sabaha karşı saat 05.00 sıralarında, daha önce birlikte içki içtiği Engin Arslan (18) ve Ömer Çelik’le (23) karşılaştı. İki genç, Şehriban’ı satanizme çekmek istiyordu. Hava aydınlandığında Engin Arslan, kız arkadaşı Zinnur Gülşah Dinçer’e telefon açıp ‘‘Paramız kalmadı. Ortaköy’e gel’’
dedi. Öğle saatlerinde, Gülşah’ın getirdiği şaraplardan birini açtılar. Ardından Ortaköy Mezarlığı yanındaki ormanlık alana gittiler.

"ŞEYTAN KURBAN İSTİYOR"

İçki içerken 5.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Engin Arslan, Ömer Çelik’e, “Bugün ayın 13’ü. Şeytanla konuştum bir kurban istiyor. Deprem de işaretiydi. Ben Şehriban’ı seçtim” dedi. Ardından Ömer, Şehriban’ın boğazını sıkmaya başladı. Engin yerde yatan Şehriban’ı tekmelerken, Zinnur ise bacağından bıçakladı. 3 arkadaş Şehriban hayatını kaybedince götürüp cesedini kuyuya attı. Mahkemenin 17 Haziran 2003 tarihindeki duruşmasında sanıklar, “canavarca his saikiyle adam öldürmek’’ suçundan müebbet ağır hapis cezasına çarptırıldı.

CEZAEVİNDE EVLENDİ

Habertürk Gazetesi'nden Gökay Usanmaz'ın haberine göre; Dinçer, cezaevindeyken “tövbekâr” oldu. Cezaevinde el sanatlarına ilgi duyan Dinçer, gitar öğrenmeye başladı. Dinçer, “ikinci hayatım” dediği süreci yaşarken beklenmedik bir mektup aldı. Mektup Diyarbakır E Tipi Cezaevi’nde PKK’ya üye olmak suçundan hüküm giyen Barış Işık’tan geliyordu.

Birbirlerine resimlerini yollayan iki genç kısa sürede âşık oldu. Dinçer, Adalet Bakanlığı’na başvurarak naklini Diyarbakır E Tipi Cezaevi’ne istedi. Nakilin onaylanmasının ardından da kısa sürede nikâh masasına oturdu. Ancak çift kısa süre sonra şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı. Dinçer, 16 yıl sonunda cezasını tamamlayıp geçtiğimiz günlerde cezaevinden tahliye edildi. Öldürülme korkusu yaşadığı için ailesini de alarak İstanbul’u terk eden Dinçer, herkesten uzak sessiz sakin bir yaşam sürüyor. Geçmişte yaşadıklarına sünger çekip yeni bir sayfa
açan Dinçer’in tekrar evlilik arifesinde olduğu öğrenildi.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV