banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Elveda İrfan Can Kahveci

İrfan Can Kahveci için transferde sürpriz bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe'de bu sezona damga vuran isimlerden biri olan milli oyuncu İrfan Can Kahveci için flaş bir transfer iddiası gündeme geldi. İşte detaylar...

29 Kasım 2023 Çarşamba 12:56
Elveda İrfan Can Kahveci
banner312
Elveda İrfan Can Kahveci! Çılgın bonservis: Transferi resmen duyurdular...

İrfan Can Kahveci için transferde sürpriz bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe'de bu sezona damga vuran isimlerden biri olan milli oyuncu İrfan Can Kahveci için flaş bir transfer iddiası gündeme geldi. İşte detaylar...
Fenerbahçe'nin bu sezonki yıldızlarından İrfan Can Kahveci'ye sürpriz bir talip çıktı. Bu sezon performansıyla sarı-lacivertlilerin en beğenilen isimlerinden biri olan İrfan Can Kahveci için Araplar harekete geçti.

İRFAN CAN KAHVECİ BU SEZONA DAMGA VURDU
2020-21 sezonunun ara transfer döneminde Başakşehir'den 7 milyon euro bonservisle Fenerbahçe'ye transfer olan İrfan Can Kahveci, bu sezona müthiş bir başlangıç yaptı. Performansı ve skor katkısıyla adeta yeni transfer etkisi yapan milli yıldız, takımın vazgeçilmezi oldu.
TRANSFERİ DUYURDULAR: DEV BONSERVİS...

İrfan Can Kahveci için sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Fotomaç'ta yer alan habere göre; Yannick Carrasco, Ever Banega, Gustavo Cuellar gibi yıldızlarında formasını giydiği Suudi Arabistan ekibi Al Shabab, İrfan Can Kahveci'yi kadrosuna katmayı planlıyor. Arap temsilcisi milli oyuncu için 9 milyon euroyu gözden çıkardı.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla şu ana kadar 22 resmi maça çıkan İrfan Can Kahveci, bu karşılaşmaların 13'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1317 dakika sahada kalan 28 yaşındaki milli oyuncu, 9 gol ve 6 asistle skora etki etti.








Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Anahtar Kelimeler: Elveda İrfan Can Kahveci

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV