banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Çatıya çıktı, ne bulursa fırlattı, 6 saat sonunda yakalandı

İstanbul Esenyurt’ta akli dengesi bozuk olduğu iddia edilen bir kişi, 4 katlı bir binanın çatısına çıkarak aşağıdaki araçların üzerine kiremit attı.

27 Mayıs 2017 Cumartesi 19:58
Çatıya çıktı, ne bulursa fırlattı, 6 saat sonunda yakalandı
banner311
Çatıya çıktı, ne bulursa fırlattı, 6 saat sonunda yakalandı
İstanbul Esenyurt’ta akli dengesi bozuk olduğu iddia edilen bir kişi, 4 katlı bir binanın çatısına çıkarak aşağıdaki araçların üzerine kiremit attı. Herkese zor anlar yaşatan Halil K., 6 saat süren çalışmanın ardından özel harekat polisleri tarafından yakalandı.


Esenyurt Yeşilkent Mahallesi, 1914’üncü Sokak’ta akli dengesi bozuk olduğu iddia edilen Halil K., saat 04.00 sıralarında 4 katlı binanın çatısına çıkarak park halindeki araçların üzerine kiremit fırlattı.

Mahalle sakinleri ise durumu hemen polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri ve müzakereci polis, çatıya çıkan Halil K.’yı aşağıya inmesi için ikna etmeye çalıştı. Uzun süren ikna çalışmalarına rağmen aşağıya inmeyen Halil K. çatıdan aşağıya kiremit atmaya devam etti.

Atılan kiremit park halindeki polis aracına da hasar verdi. Bu arada olayı haber alan şüphelinin babası ve kardeşi de olay yerine geldi. Polis ekipleri ile birlikte çatıya çıkan baba, oğlunu aşağıya inmesi için ikna etmeye çalıştı.

Polis, Halil K’yı yakalamak için çay verdi. Çayı alacağı sırada polis hamle yaparak Halil K’yı yakalamaya çalıştı. Ancak Halil K. kaçtı. Bunun üzerine polis ekipleri havaya ateş açarak Halil K’nın dikkatini dağıttı. Bu sırada çatının bir kaç yerinden polis ekipleri Halil K’ya yöneldi. Polisler Halil K’yı yakalayarak etkisiz hale getirdi.Çatıdan indirilen Halil K. daha sonra ambulansla hastaneye götürüldü.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV