banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

AŞILAMA SÜRECİ MAYIS SONU GİBİ BİTECEK

Başkan Erdoğan: Mayıs-Haziran gibi aşılamayı bitirmek istiyoruz

26 Mart 2021 Cuma 14:33
AŞILAMA SÜRECİ MAYIS SONU GİBİ BİTECEK
banner312
AŞILAMA SÜRECİ MAYIS SONU GİBİ BİTECEK

Başkan Erdoğan: Mayıs-Haziran gibi aşılamayı bitirmek istiyoruz
Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Koronavirüsle ilgili önemli açıklamalar yapan Başkan Erdoğan, "Aşılama sürecini, mayıs-haziran gibi aşılamayı bitirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, "Aşılama sürecini, mayıs-haziran gibi aşılamayı bitirmek istiyoruz" dedi.
Başkan Erdoğan'ın açılamalarından satır başları:

AŞILAMA SÜRECİ MAYIS SONU GİBİ BİTECEK
Değerli arkadaşlar, Sağlık Bakanımızın açıklaması dünkü bilim kuruluyla yaptıkları müzakerelerin neticesidir. Ben şuan itibariyle ben bizzat kendisinden dinlemedim. Süreç ne getirir tam bilemiyoruz. Temenni ediyoruz ki bu iş Mayıs-Haziran gibi bitsin, yaz mevsimine huzurlu girmiş olalım. Biz yerli aşıda hazırlıklarımızı yapıyoruz. Çin'den aldığımız aşıların dışında dünde Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi ile ayrıntılı görüştüm. Bizim anlaşmamız 100 milyon fazdı, ilk etabı 50 milyondu henüz bize ulaşmış değil. Şubat sonu itibariyle ulaşacaktı. Biz Çin'den süratle bekliyoruz. Yerli ilaç çalışmalarımız da devam ediyor.

GÜNEY KIBRIS CAMİİ SALDIRISI

Güney Kıbrıs'taki Rumlar bu tür şeyler her zaman yapıyorlar. Tahrikten başka bir şey değildir. Konuyla ilgili Dışişleri Bakanlığımız gerekli girişimleri yapmıştır.

HAVA HARP OKULUNDA İRTİCAİ FAALİYET İDDİASI

Muhalefetin bu tür eleştirilerine biz alışığız. İrticai faaliyet ile terör aynı değildir. Bakanlıklarımız bu tür yönetmelikleri ülkemizin ve ordumuzun huzuru için yaparlar.

İSTANBUL SÖZLEŞMESİ AÇIKLAMASI

Meclisin alacağı bir karar değil bu. Muhalefet bu işleri bilmiyorlar, bilmeseler bu ifadeleri kullanmazlar. Cumhurbaşkanlığın attığı adım yasaldır. Biz kararımızı verdik gireriz ve girdiğimiz gibi de çıkarız. Çıkma kararını verdik, kendilerine de durumu bildirdik, bu işte böylece bitmiştir.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV