banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
04 Mayıs 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Emniyet Genel Müdürlüğünden 'huzur' uygulaması

Emniyet Genel Müdürlüğü, 81 il genelinde 50 bin 696 personelin katılımıyla "Huzur Türkiye-2” isimli asayiş uygulaması gerçekleştirdi.

29 Ocak 2017 Pazar 02:37
Emniyet Genel Müdürlüğünden 'huzur' uygulaması
banner264
Emniyet Genel Müdürlüğünden 'huzur' uygulaması

Emniyet Genel Müdürlüğü, 81 il genelinde 50 bin 696 personelin katılımıyla "Huzur Türkiye-2” isimli asayiş uygulaması gerçekleştirdi.

Beylikdüzü Tabela

Emniyet Genel Müdürlüğü'nce 81 ilde eş zamanlı başlatılan "Huzur Türkiye - 2" denetiminin İstanbul ayağında5 bin polisin katılımıyla 39 ilçede genel asayiş denetimi yapıldı. Helikopter destekli denetimlerde, şüpheli görülen araçlar durdurularak arama yapılırken, vatandaşlara da genel bilgi taraması (GBT) yapıldı. Polis ekipleri, şüpheli gördükleri araçları durdurarak arama yaptı. Araç içindekilerin de üzerinde arama yapan polis, GBT denetimi de gerçekleştirdi. Denetime polis
helikopterleri de havadan destek verdi.

81 İLDE EŞ ZAMANLI DENETİM


Emniyet Genel Müdürlüğü'nden denetime ilişkin yapılan açıklamada ise"Ülkemizde huzur ve güvenliğin teminatı Emniyet Teşkilatı 28 Ocak akşamı 81 ilimizin tamamında eş zamanlı olarak uygulama gerçekleştiriliyor. Zorlu hava şartlarında, aranan şahıs ve araçların yakalanması, suçluların caydırılması ve huzur ve güven ortamının devamının sağlanması adına yapılan uygulamalar esnasında özgürlük-güvenlik dengesine özen gösteriliyor.

"9031 EKİP, 12 HELİKOPTER, 19 DENİZ ARACI, 201 DETEKTÖR POLİS KÖPEĞİ, 50.696 PERSONEL..."


Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok ve ilgili Daire Başkanlarının Koordinasyon Merkezinden canlı bağlantılarla takip ettiği uygulamaya Asayiş, Terör, Çevik Kuvvet, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Özel Harekat, Trafik, Uyuşturucuyla Mücadele, Deniz ve Havacılık Şubelerinden toplam 9031Ekip, 12 helikopter, 19 deniz aracının, 201 detektör polis köpeği, 50.696 personel katılıyor. Şehir giriş/çıkışları ile şehir merkezlerinde önceden tespit edilen 4967 hassas noktada şüpheli şahıs ve araçlar üzerinde arama, kimlik kontrolü ve plaka sorgulaması yapılıyor. Yapılan uygulama sonuçlarına ilişkin veriler Genel Müdürlüğümüz tarafından bilahare bildirilecek’’ denildi.


beylikdüzü gnl tabela


beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV