banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

İmamoğlu'nun veri kopyalamasını engelleyen isim konuştu!

İmamoğlu'nun veri kopyalama girişimini engelleyen isim konuştu: Ben görevden alırsınız...

13 Mayıs 2019 Pazartesi 03:39
İmamoğlu'nun veri kopyalamasını engelleyen isim konuştu!
banner321
İmamoğlu'nun veri kopyalamasını engelleyen isim konuştu!

İmamoğlu'nun veri kopyalama girişimini engelleyen isim konuştu: Ben görevden alırsınız...

CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nun veri kopyalama girişimini önleyen İBB Bilgi İşlem Daire Başkanı Selim Karabulut,“Şifreyi sadece ben biliyorum. Yüksek Seçim Kurulu kararını verene dek ben size şifreyi vermiyorum. Bununla alakalı görevden alabilirsiniz, soruşturma başlatabilirsiniz ama bu şifre benimle beraber yok olur gider" dedi.

Ekrem İmamoğlu'nun mahkeme engeline takılana kadar İstanbul’un kozmik odasını kopyalama girişimini engelleyen ismin İBB Bilgi İşlem Daire Başkanı Selim Karabulut, “Canımı veririm bilgileri vermem” dedi.

Şaibeli seçim sonucu 17 Nisan’da mazbatayı alan CHP adayı Ekrem İmamoğlu, ilk iş olarak MİT’in, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ve İstanbul’un tüm sırlarının bulunduğu verilerin kopyalanması talimatını vermiş, İstanbul’un kozmik odasına girilmesini istemişti. 19 Nisan’da İstanbul 4. İdare Mahkemesi İstanbul’un sırlarının İmamoğlu tarafından ele geçirilip, başka kişiler ya da kurumlarla paylaşılmasını engellemek için yürütmeyi durdurma kararı verdi. Arada geçen 48 saatte ise 15 Temmuz’daki gibi bir mücadele yaşandı.

Şifreyi değiştirdi

Ekrem İmamoğlu’nun tarafından gelen başında CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü Bilişim Uzmanı Melih Geçek’in bulunduğu ekip, verileri kopyalamak üzere Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’na geldi. Söz konusu ekip, İstanbul’un sırlarının yer aldığı bilgileri kopyalamak için Bilgi İşlem Daire Başkanı Selim Karabulut’tan serverların şifresini talep etti. Ancak Karabulut, buna izin vermedi, direndi. Karabulut, İmamoğlu’nun talimatının hemen ardından İstanbul’un kozmik odasını korumak için sorumluluk alarak serverın şifresini değiştirdi.. Şifrenin sızmaması, İstanbul’un sırlarının başkasının eline geçmemesi içinde şifreyi kimse ile paylaşmadı.

''Beni görevden alabilirsiniz"

CHP’li Geçek’in bulunduğu ekip veri kopyalama konusunda ısrarını sürdürünce İBB Bilgi İşlem Daire Başkanı Selim Karabulut’un, şu sözleri sarf ettiği öğrenildi: “Şifreyi sadece ben biliyorum. Yüksek Seçim Kurulu kararını verene dek ben size şifreyi vermiyorum. Bununla alakalı görevden alabilirsiniz, soruşturma başlatabilirsiniz ama bu şifre benimle beraber yok olur gider. Canımı veririm yine size bilgileri vermem.” Olayın tanıklarının aktardığına göre Karabulut, ruhsatlı tabancasını göstererek, gerekirse kendisini vuracağını ama yine de verileri kopyalatmayacağını vurguladı. Veri kopyalamaya izin vermeyen Daire Başkanı Karabulut, İmamoğlu’nun operasyon ekibine İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde günlük rutin işlerin evraklarının bulunduğu “Daysis” sistemine giriş yapabileceklerini belirtti.

İmamoğlu Yargılanamıyor!



beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • Yakup karadağ 5 yıl önce yorumlandı

      Tebrıkler selım senın gıbı yığıtler oldukça bu mıllet sonsuza dek yaşiyacaktır

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV