banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

İmamoğlu Yargılanamıyor!

Ekrem İmamoğlu ve Adamları yargılanamıyor 12 Nisan 2017 Günü yapılan saldırı yanlarına mı kaldı! Adalet arayan YSK kükreyen İmamoğlu kendi işine gelince yargıyı nasıl yönlendiriyor.

11 Mayıs 2019 Cumartesi 15:24
İmamoğlu Yargılanamıyor!
banner291
İmamoğlu Yargılanamıyor!

Ekrem İmamoğlu ve Adamları yargılanamıyor 12 Nisan 2017 Günü yapılan saldırı yanlarına mı kaldı! Adalet arayan YSK kükreyen İmamoğlu kendi işine gelince yargıyı nasıl yönlendiriyor.

12 Nisan 2017 Beylikdüzü Bey 2023 sakini Gazeteci Adnan SULAR ile birlikte Beylikdüzü Bey 2023 sitesin de Gazeteci Adnan EREN'e saldırma talimatı veren Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Saldırı sonrası olay yerinden polislerin arasından kaçtı gitti.!

Hani EKREM İMAMOĞLU Açıklama yaparken omzuna dokunan bir el vardı ! İşte o elin sahibi de o işlerin içindeydi ! O bile yargıya hesap veremedi neden niçin !

İşte olayları tek tek yazmak boynumuzun borcu İmamoğlu masa başlarında karanlık planlar yaparken bunların deşifre olacağını da bilmeliydi çünkü İLAHİ ADALET her zaman daha hızlı işler İmamoğlu! 

EVET BU OLAYLAR OLURKEN EKREM İMAMOĞLU da boş durmadı tuzaklarını hazırladı. Bunlarıda çok yakında kurduğu tuzakları deşifre edeceğiz.

YSK vermiş olduğu karara bile tepki duyan İmamoğlu YARGI ile arasında olan ilişkinin bozulmasına  mı bozuldu! Hepsi haberlerimizde olacak Ekrem İmamoğlu işbirlikçileri ile tek tek haberlerimize konu olacak.

YSK kararında usulsüz işlemler yapıldığını yazmış detaylıca kararda bu anlatılmış. Peki o usulsüzlükleri yapanlar hakkında işlemler nasıl sürüyor. Azmettiriciler nasıl sokakta geziyor !

YSK'yı bu kişileri de resmi olarak şikayet etmeye davet ediyoruz...

CHP KEMAL KILIÇDAROĞLU Saldırıya uğradı diye ayağa kalkmıştı!
Ne oldu Ekrem İmamoğlu darp, saldırı, şiddet yaptırınca sessiz kaldınız? He ilk saldırı linç sadece bize olmadı bir sürü kişiye oldu hatta Beylikdüzü CHP Binası içinde bile kendi parti üyesini linç eden bir yapıdaydı İMAMOĞLU !

EVET #herkeskonuşacak #herkesbilecek #herkeskonuşacak

Baro Başkanlıkları açıklama yapıyor bir zahmet YSK kararlarını inceleyen Baro adına açıklama yapan değerli avukatlar bizimde dosyalarımıza gelsinler el atsınlar! Ne oldu Şaşırmayın konuşun evet Herkes Konuşacak Ekrem İmamoğlu Mağdurlarıda konuşacak Facebook duvarımda yazdığım bir metinle devam ediyorum.

İmamoğlu adamlarına Talimat verdiği 13 Nisan 2017 gününden bu yana ne değişti!
Gazetecilere saldırılar düzenletti! Her türlü hile hurda oyuna başvurdular!
Eğer konuşmazsak susarsak kişilik bozukluğumuzdan susardık! Evet herkes konuşacak!
herkes yazacak! Ekrem İmamoğlu macerasını Türk Milleti bizden öğrenecek.
Özelden yazarak tehdit edenler! Özelden yazarak yıldırmak isteyenler!
Her türlüsü var bunların hadi bunları da paylaşın madem demokrasi istiyorsun!
HADİ BUYURUN PAYLAŞIN ne oldu susmak iyi mi hani herkes konuşacak paylaşacaktı!

#ekremimamoglu #yargılansın #imamoğluyargılansın

Saldırılar Bizi Yıldıramaz!
http://www.buyukhaber.com/saldirilar-bizi-yildiramaz-makale,791.html




Ekrem İmamoğlu Talimat Verdi Koruma Ordusu Gazetecilere Saldırdı! http://www.buyukhaber.com/beylikduzu/ekrem-imamoglu-talimat-verdi-koruma-ordusu-gazetecilere-saldirdi-h23002.html





Daha fazla bilgi almak kişileri daha yakından tanımak için Kişisel Facebook - Twitter hesabım takipçi olabilirsiniz.

 


Kurumsal hesaplarımız

 






beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV