banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

IŞiD, yetim kalan çocukları canlı bomba olarak eğitiyor

Hazırlanan raporda, IŞİD’in çatışmalarda ölen teröristlerin çocuklarını Suriye’ye götürdüğü ve canlı bomba olarak yetiştirdiği belirtildi.

25 Ocak 2017 Çarşamba 04:41
IŞiD, yetim kalan çocukları canlı bomba olarak eğitiyor
banner265
IŞiD, yetim kalan çocukları canlı bomba olarak eğitiyor
Hazırlanan raporda, IŞİD’in çatışmalarda ölen teröristlerin çocuklarını Suriye’ye götürdüğü ve canlı bomba olarak yetiştirdiği belirtildi. Çocuklara, “babanızın intikamını alacaksınız” denildiği öğrenildi.

Beylikdüzü Tabela

Suriye'de, Türk askerine karşı canlı bomba, patlayıcı yüklü araçlarla eylemler gerçekleştiren ve bugüne kadar 52 askerimizi şehit eden, 2 binden fazla militanı öldürülen IŞİD'in, yeni bir hain planı uygulamaya koyduğu anlaşıldı. Aralarında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının da bulunduğu öldürülen teröristlerin çocuklarının, örgüt tarafından Suriye'ye götürüldüğü ve kamplarda “babalarının intikamını almaları” için eğitildikleri saptandı.

KAFA KESME VE İŞKENCE GÖRÜNTÜLERİ

IŞİD'in kendi anlayışına göre dini ve silahlı eğitim verdiği çocuklar için açtığı terör okullarında, örgütün mevcut yapısında olduğu gibi değişik ülke vatandaşlarından öldürülen teröristlerin çocukları bulunuyor. Çocukların acımasız olması için kafa kesme, işkence görüntüleri de izlettiriliyor. Ortadoğu ve Türk Dünyası üzerine medya çalışması yapan Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği raporunda, IŞİD terör örgütünün faklı yöntemler kullandığı açıklandı. Dernek Başkanı Güngör Yavuzaslan raporla ilgili olarak şunları söyledi:
eşi öldürülen kadınlar kampta.

“Irak ve Suriye'de varlığını sürdürmek için militanlar aileleri ile getiriliyor ya da teröristlere alanda evlilikler yaptırılıyor.

Çatışmalarda yaşamını yitiren militanların çocuklarını özel kamplara alan örgüt burada kimsesiz çocuklara ‘babanızı öldürenlerden intikam alacaksınız' diyerek terör eğitimi veriyor. Çocuklara canlı bomba, silah, bomba yapımı gibi eğitimlerin yanında örgütün kara propagandası anlatılıyor. IŞİD'in Irak ve Suriye'de sayıları yüzleri bulan çocukları bu terör yuvalarına aldığı bize alandan gelen bilgiler arasında. Dinci terör örgütünün, eşi öldürülen kadınları da örgütün talimatları doğrultusunda hareket etmeleri konusunda da yönlendirdiği bildirildi.”

ÇOCUKLARI ACIMASIZ KATİL YAPIYORLAR

Terör örgütü IŞİD'in bugüne kadar denenmeyen yöntemleri kullanmaya başladığı belirtildi.

Özellikle yetim kalan çocukları kamplarda eğiten dinci terör örgütünün eşi öldürülen kadınları da eğittiği öğrenildi. Çocuklara acımasız olmaları için kafa kesme ve işkence görüntüleri de izletiliyor.


beylikdüzü gnl tabela

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV