banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

İstanbul Valisi Vasip Şahin 9 Ocak Pazartesi okulların tatil edildiğini açıkladı

İstanbul'da kar yağışı dün öğleden sonra tipiye dönüştü. Son dakika haberi bekleyen öğrenciler için açıklamayı İstanbul Valisi Vasip Şahin saat 15.45 civarında yaptı.

08 Ocak 2017 Pazar 15:57
İstanbul Valisi Vasip Şahin 9 Ocak Pazartesi okulların tatil edildiğini açıkladı
banner267
İstanbul Valisi Vasip Şahin 9 Ocak Pazartesi okulların tatil edildiğini açıkladı
İstanbul'da kar yağışı dün öğleden sonra tipiye dönüştü. Son dakika haberi bekleyen öğrenciler için açıklamayı İstanbul Valisi Vasip Şahin saat 15.45 civarında yaptı. Vali Vasip Şahin 9 Ocak Pazartesi İstanbul'da okulların tatil edildiğini açıkladı Bursa, Zonguldak, Çanakkale ve Düzce Akçakoca'da ise kar nedeniyle okullar yarın tatil edildi. Sürekli güncellenen haberimizden son durumu takip edebilirsiniz.
KAR PAZARTESİ VE SALI DEVAM EDECEK
Cuma akşamı başlayan ve halen aralıklarla devam eden kar İstanbul'da hayatı olumsuz yönde etkiledi. Meteoroloji ’nin 5 günlük hava tahmini haritasına göre; İstanbul ’da kar yağışı zaman zaman azalsa da pazartesi, salı ve çarşamba günleri de devam edecek.

DON VE BUZLANMA VAR

Meteoroloji İstanbul Bölge Müdür Ahmet Kocaman “Kar yağışının aralıklarla salı gününe kadar devam etmesini tahmin ediyoruz. Ancak kar yağışı, bugünden itibaren biraz hafifleyecek. Sıcaklık değerleri 3 gün boyunca sıfırın altında seyredecek. Kar yağışı pazartesi, salı günleri de aralıklarla devam edecek. Don ve buzlanma görüleceğinden tüm vatandaşlarımız dikkatli olmalı. Önümüzdeki 3-4 gün boyunca soğuk ve beraberinde don tehlikesine karşı lütfen dikkatli olalım” dedi.

KAR KALINLIĞI 60 SANTİMETRE

Bu sabah 08.00 itibarıyla kar kalınlığı, Çatalca'da 110, Arnavutköy'de 60-65, Büyükçekmece ve Sultangazi'de 55-60, Başakşehir, Esenyurt, Beylikdüzü, Gaziosmanpaşa'da 45-50, Ağva, Beykoz, Sarıyer ile Zekeriyaköy'de 40, Alemdağ, Ömerli, Alibeyköy, Kağıthane ve Maslak'da 30-35, Uğur Mumcu, Bahçelievler ve Küçükçekmece'de 25, Çekmeköy, Ümraniye ve Sancaktepe'de 20, Ataşehir, Maltepe, Kadıköy, Üsküdar, Şile, Beşiktaş ve Bakırköy'de 15-18, Pendik, Kartal ve Tuzla'da 10 santimetre olarak ölçüldü.    

İSTANBUL'DA YARIN (9 OCAK PAZARTESİ) OKULLAR TATİL

İstanbullular kardan sonraki ilk işi günü olan pazartesi için endişeli. Ana yollar açık olmasına rağmen birçok ilçede ara yollar halen karla kaplı. Gün boyu herkes pazartesi okulların tatil olup olmadğı sorusunu sordu. Binlerce öğrenci ve velinin gözü İstanbul Valisi Vasip Şahin'den gelecek kar tatili açıklamasındaydı. 9 Ocak Pazartesi için kar tatili bekleyen öğrenciler İstanbul Valisi Vasip Şahin'e sosyal medyadan mesaj yağdırıdı. İstanbul Valisi Vasip Şahin tatille ilgili açıklamayı akşam üzeri Twitter hesabından yaptı. İstanbul'da okullar 9 Ocak Pazartesi tatil ilan edildi. Ayrıca engelli ve hamile memurlar da idari izinli sayılacak.


beylikdüzü gnl tabela

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV