banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
28 Nisan 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Soruşturma başlatıldı

Sosyal medyada Reina saldırısı ile ilgili 'oh olsun gibi dehşete düşüren paylaşımlarda bulunanlar şimdi yandı. Gelen son bilgiye göre; soruşturma başlatıldı, 20'ye yakın hesap inceleniyor.

05 Ocak 2017 Perşembe 14:15
Soruşturma başlatıldı
banner265
Soruşturma başlatıldı
Terörü övenlerin sonu geldi

Beylikdüzü Tabela

Sosyal medyada Reina saldırısı ile ilgili 'oh olsun gibi dehşete düşüren paylaşımlarda bulunanlar şimdi yandı. Gelen son bilgiye göre; soruşturma başlatıldı, 20'ye yakın hesap inceleniyor.
İstanbul Ortaköy'deki terör saldırısına ilişkin sosyal medyada övücü paylaşımlar yapanlar hakkında soruşturma başlatıldı. Bu paylaşımları yapanlar için geçtiğimiz günlerde MHP lideri Devlet Bahçeli'den de sert tepki görmüştü.  Bahçeli ' alçaklık' olarak tanımlamıştı.

'TAHRİK VE AŞAĞILAMA' SUÇU


İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Ortaköy'de ünlü gece kulübüne düzenlenen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısı sonrası, sosyal medyada saldırıyı öven, "Oh olsun..." şeklinde paylaşımlarda bulunan kişiler hakkında, "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan soruşturma başlattı.
20'YE YAKIN HESAP İNCELENİYOR

Şuana kadar 20'ye yakın sosyal medya hesabın incelenmeye alındığı öğrenilirken, tespit edilen hesap sahipleri hakkında gözaltı kararı verileceği belirtildi. 

BAHÇELİ: ALÇAKLIKTIR

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Reina saldırısının sözün bittiği nokta olduğunu belirterek, "Yeni yıl kutlamalarının karşısına Mekke'nin fethini çıkarmak ya da tersini yapmak cehalettir. İnsanların yılbaşı gecesi katledilmelerine oh olsun demek İslam'la alakalı olamayacağı gibi alçaklıktır" dedi.
 

SALDIRGANLA İLGİLİ SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Ortaköy Reina'da yılbaşı gecesi yaşanan saldırı sonrası kayıplara karışan saldırgan ile ilgili gün be gün yeni detaylar ortaya çıkıyor. Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak tarafından yapılan son açıklamaya göre; Reina saldırganın Uygur olma ihtimalinin yüksek.


beylikdüzü gnl tabela

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV