banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Avcılar'da polise silahlı saldırı

Avcılar'da bir polis memuru uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı.

15 Haziran 2012 Cuma 22:02
Avcılar'da polise silahlı saldırı
banner321
Avcılar'da Polise Silahlı Saldırı


Avcılarda bir polis memuru uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı.

Avcılar’da bankadan para çektikten sonra aracına binmeye çalışan polis memuru Sabri Yiğit silahlı bir kişinin saldırısına uğradı. Polis memuru Yiğit ile yoldan geçmekte olan bir kişi aldığı kurşun darbeleriyle yaralandı. Polis memurunun hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenilirken, saldırgan kaçmayı başardı.

Edinilen bilgiye göre olay Denizköşkler Mahallesi Reşitpaşa Caddesi üzerinde numara 18 önünde saat 18.30 sıralarında meydana geldi. 42 yaşındaki Sabri Yiğit isimli polis memuru 34 BP 5888 plakalı aracından inerek, ATM’den para çekmek istedi. Bankamatikteki işlemlerini tamamlayan Yiğit silahlı saldırıya uğradı. Aldığı kurşun darbeleriyle yere yığılan Yiğit aracına binerek uzaklaşmak istedi, ancak başarılı olamadı. 3 kurşunla sağ göğsü, böbreği ve kolundan yaralanan polis memuru ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Bu sırada yoldan geçmekte olan bir kişi de kalçasından aldığı kurşunla yaralandı. Yaralı vatandaşın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Yaralı memurun ise hayati tehlikesinin sürdüğü ifade edildi. Saldırgan ise yaya olarak kaçmayı başardı.

Polis ekipleri saldırı sonrası olay yerine geldi. Güvenlik şeridi çeken ekipler uzun bir süre delil topladı. Terörle Mücadele ekipleri de yetkililerden bilgi aldı. Polis olayda terör bağlantısı ya da kişisel husumet olup olmadığını öğrenmek için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Saldırganın bir kişi olduğunu belirten görgü tanıkları, polis memurunun aldığı kurşun darbeleriyle ağır yaralandığını, yoldan geçmekte olan bir kişin ise seken kurşunlardan yaralandığını aktardı.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Anahtar Kelimeler: PoliseSilahlı Saldırı

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV