banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

28 Nisan 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Avcılarda Ramazan coşkusu

Avcılarda Ramazan coşkusu tüm hızıyla devam ediyor.

13 Ağustos 2011 Cumartesi 10:22
Avcılarda Ramazan coşkusu
banner265
Avcılarda Ramazan coşkusu

Avcılarda Ramazan coşkusu tüm hızıyla devam ediyor. Sosyal yardımlaşmanın en yoğun olduğu ay olan Ramazan ayı sebebiyle halkın barış, kardeşlik, huzur ve ferah içinde bir Ramazan ayı geçirmesi için Avcılar Belediyesi tarafından organize edilen Ramazan etkinlikleri Tahtakale Mahallesinde bir ay süreyle devam ediyor. Mahalli sanatçıların sahne aldığı şenlikler iftardan hemen sonra Tahtakale Parkında yapılıyor. Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci Ramazan etkinliklerine Tahtakale sakinlerini davet etti. Renkli ve coşkulu Ramazan programlarında eski Ramazanlar anılarda tazelenirken vatandaşlar oruç sonrası stresini atması içinde mükemmel bir fırsat seçeneği sunuyor. Ramazan ayının keyifli geçmesi için hazırlanan etkinliklere halk büyük ilgi gösteriyor.


Şehri Ramazan Gümüşpala

Avcılarda Ramazan ayı süresince Gümüşpala Paşaeli Kent Parkında keyifli Ramazan akşamları geçirmek için çeşitli fırsatlar sunuluyor. Şehri Ramazan etkinliklerinde oluşturulan birbirinden farklı stantlarda hediyelik eşyalar satışa sunuluyor. Gümüşpala Kent Parkta Ramazanı geçirmek bir başka. Özellikle akşamları Deniz ve Göl manzaralı yürüyüş yolu ile temiz havası ile Ramazan ayına farklı bir renk katıyor. Burada düzenlenen ramazan etkinleri ise eski Ramazanları hafızalarda yeniden canlandırıyor. Özel olarak yapılan Ramazan evlerinin kordon boyunu süslediği Gümüşpala da farklı bir Ramazan geçirmeniz ise çok güzel fırsatlar var. İsterseniz ailenizle birlikte Ağustos ayının sıcağından kurtulup Göl ve denizin soğuttuğu Parkta özel hazırlanmış piknik alanında keyifli bir iftar açabilirsiniz. İftar sonrası ise eski Ramazanları hatırlayıp özel hazırlanan Şehri Ramazan kulvarında çocuklarınızla gezintiye çıkıp sunulan fırsatları değerlendirebilirsiniz. .


Yeşilkent’te iftar çadırı

Avcılar Belediyesi Sosyal yardımlaşmanın en yoğun olduğu ay olan Ramazan ayı süresince yoksul vatandaşlara yardımlarını sürdürecek. Yeşilkent Mahallesinde 500 aileye iftar yemeği verme geleneğine bu ramazanda da sürdürdü. Kurulan çadıra gelen vatandaşlara karavandan yemek iftar yemeği veriliyor. İftar menösünü alan vatandaşlar yemeği kendi ev ortamlarında afiyetle yiyerek oruçlarını açıyor. Başkan Mustafa Değirmenci Mübarek Ramazan ayında fakir ve kimsesiz vatandaşlarımıza amacına uygun yardımların yapıldığını belirterek, “Biz bu yıl ramazan ayında 500 aileye iftar yemeği 2500 aileye ise Ramazan yardımı yaptık. Amacımız yardımların yerine ulaşması. Bunun için çözüm masasında arkadaşlarımız büyük bir titizlikle araştırıp hazırladıkları listelere göre ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşıyoruz. Çünkü ekip arkadaşlarımız buna dikkat ediyor. Bizde Avcılar Belediyesi olarak tüm halkımızın mübarek ramazan ayını tebrik ediyor hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.



 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Anahtar Kelimeler: COŞKUSURamazanAvcılarda

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV