banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

HİZMET İÇİ EĞİTİM BAŞARIYI ARTTIRIYOR

Avcılar Belediyesi çalışanlarının hizmet içi eğitim seminerleri tüm hızıyla devam ediyor.

16 Temmuz 2011 Cumartesi 21:10
HİZMET İÇİ EĞİTİM BAŞARIYI ARTTIRIYOR
banner291
HİZMET İÇİ EĞİTİM BAŞARIYI ARTTIRIYOR

Avcılar Belediyesi çalışanlarının hizmet içi eğitim seminerleri tüm hızıyla devam ediyor. Risk Yönetimi Eğitimi. İnsanları tanıma gibi hizmet içi eğitim seminerlerinde bilgilenen personelin aldıkları bu eğitim sayesinde performansları daha da artması hedefleniyor. Belediye Meclis salonundaki eğitim seminerlerine personelin tümü katılırken Aydın Üniversitesinden konusunda uzman öğretim görevlileri Avcılar Belediyesi Personeline belirlenen alanlarda bilgi veriyor. Keyifli ve samimi bir ortamda geçen eğitim seminerlerinde birçok konunun bildiğimizin aksinin olduğunu verilen eğitimde öğrenilmesi ise oldukça şaşırtıcı.


İNSAN TANIMAK BİR SANATTIR

İnsan tanıma Becerileri ve Risk Yönetimi eğitimine katılan personele İnsanları tanımanın bir sanat olduğunu, çaba ve inanç gerektirdiğini, Kendi varlığımızı ve bir arada yaşadığımız diğer insanları tanımadığımızı gözler önene serilmesi dikkat çekti. Çevremizdeki insanlarla sağlıklı bir iletişim kurmanın amaçlandığı seminerde Aydın Üniversitesi Kişisel Gelişim Uzmanı Ayhan Acar insan tanıma eğitimini uygulamalı olarak anlattı. İkişer kişilik arkadaşlık grubu oluşturularak ve eğitim teknikleri uygulanarak yapılan testlere katılanların en yakın arkadaşını bile tanımakta zorlandığı ortaya çıktı. Eğitim seminerine katılan personel yaşadıkları bu hayret uyandıran seminerden oldukça faydalandıklarını ifade eden Belediye personeli “Eğitimin yaşı yoktur. Bilmediğimiz ya da bildiğimiz birçok şeyin nasıl yanlış olduğunu bu eğitim seminerinde anladık. Oldukça yararlı bir eğitim semineriydi. Hayatı daha güzel öğreniyoruz” dediler.

RİSK YÖNETİMİ EĞİTİMİ

Avcılar Belediyesi Personelin ikinci eğitim semineri ise Risk Yönetimi Eğitimi konusunda gerçekleştirildi. Aydın Üneversitesi’nden Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür Yrd. Yrd. Doç.DrAli İhsan Özeroğlu’nun verdiği eğitim seminerinde İç Kontrol standartlarına uyum eylem planı yürüten Personel katıldığı eğitim seminerinde risk değerlendirme standartları başlığında idarenin hedeflerinin gerçekleşmesine engelleyecek risklerin tanımlanması, analiz edilmesi ve gerekli önlemlerin belirlenmesi sürecinde iç kontrol sisteminin oluşturulması, uygulanması ve izlenip geliştirilmesi konusunda personele bilgi verildi.


 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV