banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
08 Mayıs 2024 Çarşamba

Benzin ve motorine indirim geliyor

İK ve Eğitim Müdürleri Avcılar’da Buluştu

İstanbul’daki ilçe belediyelerinde görevli İnsan Kaynakları (İK) ve Eğitim Müdürleri, Avcılar Belediyesi’nin ev sahipliğinde buluştu.

24 Ekim 2011 Pazartesi 14:22
İK ve Eğitim Müdürleri Avcılar’da Buluştu
banner266
İK ve Eğitim Müdürleri Avcılar’da Buluştu

İstanbul’daki ilçe belediyelerinde görevli İnsan Kaynakları (İK) ve Eğitim Müdürleri, Avcılar Belediyesi’nin ev sahipliğinde buluştu. Çalışma toplantısı şeklinde gerçekleştirilen organizasyonda önemli konulara değinildi.

Kurumlar arasında işbirliği geliştirmek, deneyim paylaşmak ve ortak sorunlara çözüm bulmak amacıyla aynı mesleği icra eden belediye çalışanlarını bir araya getirmeyi sürdüren Marmara Belediyeler Birliği’nin organizasyonunda, İstanbul’un ilçe belediyelerinde görevli İK ve Eğitim Müdürleri buluştu. Avcılar Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, çeşitli ortak sıkıntılar açıklanarak istişare yapıldı.



BAŞKAN DEĞİRMENCİ, TAZİYE DOLAYISIYLA KATILAMADI

Toplantının açılışında selamlama konuşması yapan Avcılar Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Ahmet Vedat Özyürek, Hakkari’de yapılan hain saldırıdan duyduğu üzüntüye belirterek sözlerine başladı. Özyürek, Eğitim İK Müdürleri toplantısına Başkan Mustafa Değirmenci’nin de katılacağını, ancak Hakkari’de şehit düşen 24 askerden birinin Avcılar’dan olmasından dolayı, şehit ailesinin ve yakınlarını acısını paylaşmak amacıyla taziyeye gittiğini belirtti.

EMİNE ÇABUK YÖNETİMİNDE DEĞERLENDİRME YAPILDI

Gaziosmanpaşa İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Emine Çabuk yönetiminde gerçekleştirilen toplantıda, belediyelerin ortak uygulamaları ve kurumlar arasında deneyim paylaşmanın önemine değinildi. Eğitim ve İnsan Kaynakları Müdürlerinin değerlendirme toplantısında, Özürlülerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları ile Yapılacak Merkezi Sınav ve Kura Usulü Hakkındaki Yönetmeliğin değerlendirmesi; Uygulamadan kaldırılan Sicil Amirleri Yönetmeliği'nin Meclis Onayına sunularak kaldırılması; Uzman Erbaşların Belediyelerde işe başlatılırken intibakında bekletilip bekletilmeyeceği ve değişen diğer personel mevzuatlarıyla ilgili konulara değinildi.

Toplantıya, Marmara Belediyeler Birliği’nden İK ve Eğitim Müdürü Adem Yıldırım ile Marmara Belde Yapım adına Birgül Gayretli katıldı. 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV