banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
09 Mayıs 2024 Perşembe

Benzin ve motorine indirim geliyor

Kore ve Kıbrıs Gazilerimize övünç madalyası

Değirmenci :"Şehit nurlanmış, gazi onurlanmış askerdir."

25 Haziran 2011 Cumartesi 22:45
Kore ve Kıbrıs Gazilerimize övünç madalyası
banner267
Kore ve Kıbrıs Gazilerimize övünç madalyası

Değirmenci :"Şehit nurlanmış, gazi onurlanmış askerdir."

Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, Kore ve Kıbrıs gazilerimiz için düzenlenen madalya törenine yaptığı konuşmada “Bizim için vatan savunmasında şehit ve gazi olmak kadar gurur dolu bir kavram olamaz. Şehit nurlanmış, gazi onurlanmış askerdir” dedi. Avcılar Barış Manço Kültür Merkezindeki madalya töreninde gazilere madalya verildi. Kore Konsolos’u başta olmak üzere gazi yakınları siyasi parti temsilcilerinin katıldığı törende gazilerimize madalyaları Değirmenci, Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal ve Kore Koslolos’u tarafından verildi.
Mustafa Değirmenci madalya töreninde yaptığı konuşmada
Dün olduğu gibi bugün de, aynı inançla, bu aziz vatanın birliği ve bölünmezliğine, ulusal değerlerine saldıranlara karşı her zaman kanımızı akıtmaya, canımızı feda etmeye hazır olduklarını belirterek, “Türkiye Cumhuriyeti’nin varoluş mücadelesinde, canlarını bu aziz ulusa adayan siz gazi ve şehit ailelerimize ne kadar hizmet etsek azdır. Kahramanlığı ve hürriyet tutkusunun yanında, bizlerin bir üstün özelliği de sahip olduğu vefa duygusudur. Vatan uğruna şehit düşerken Türkiye Cumhuriyetini bizlere emanet eden şehitlerimize ve ailelerine gösterdiğimiz hürmet bundandır. Günümüzde sinsice faaliyet gösteren irtica ve terör Atatürk devrimlerinin sınırlarını zorlayarak, Türk milletinin geleneksel inançlarını tahrip etmekte ve devleti bu zamana kadar hiç olmadığı bir tehlikeli ortama itmektedir. Ama ne acıdır ki;Bugüne kadar teröre verdiğimiz şehitler neredeyse Balkan Savaşındaki kayıplarımızla eşit hale gelmiştir.
Hepimiz biliriz ki, bizler gelip geçici iken, Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti, dünya durdukça payidar olacak ve yaşayacaktır...
Ve siz şehit aileleri, birlik oldukça ve de bölünmedikçe, “Bu şafaklarda yüzen al sancağı” kimse söndüremeyecektir. Ulusu için canını feda eden aziz şehitlerimizi burada bir kez daha anarken, Böyle bir buluşmaya emek veren herkese teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV