banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
08 Mayıs 2024 Çarşamba

Benzin ve motorine indirim geliyor

Kültür Ve Sanatın Kalbi Avcılar

Türkiye'nin Kültür ordusu Avcılarda yetişiyor, kayıtlara rağbet her gün artıyor, Avcılar kültür sanatı rekoruna koşuyor

02 Ekim 2011 Pazar 23:18
Kültür Ve Sanatın Kalbi Avcılar
banner264
Kültür Ve Sanatın Kalbi Avcılar
Türkiye'nin Kültür ordusu Avcılarda yetişiyor, kayıtlara rağbet her gün artıyor, Avcılar kültür sanatı rekoruna koşuyor


Türkiye'nin Parlayan Yıldızı Avcılarda yeni Kültür Ordusu her geçen gün artarak tarihi bir rekora doğru gidiyor. Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci Kültür ve sanata büyük önem verdiğini bir kez daha kanıtladı. Avrupa'nın Kültür Başkentti İstanbul'da yeni bir projeyi faaliyete geçiren Başkan Değirmenci 7'den 77'ye her vatandaşın kültür hizmeti alması için gecesini gündüzüne katıyor. Barış Manço Kültür Merkezi'nde bale, tiyatro, Modern Dans, İngilizce, resim heykel Türk Sanat Müziği, Halk Müziği, folklor gibi Türkiye'nin farklı kültürlerinin yer aldığı branşların yeni sezon kayıtları için 6,500 kişi başvurdu.

KÜLTÜR VE SANATIN KALBİ

Avcıların Kültür Merkezi başta olmak üzere Tahtakale ve Denizköşkler ek hizmet binasındaki stantlara kültür hizmeti almak için mahalle sakinleri akın etti. İngilizce eğitimi başta olmak üzere,bilgisayar, bale,dans,tiyatro, halk Oyunları, Futbol,basketbol, tenis gibi branşlarda kursların açıldığı kurslara akın eden gençler herkesi şaşırttı. Şu ana kadar 6.500 kişinin çeşitli branşlarda eğitim görmek için kurslara başvurduğu bildirildi. Kış sezonu iyi değerlendirecek gençlerin kurslara rağbet etmesi sevinçle karşılandı.

GELECEĞİN YILDIZLARI BURADAN ÇIKACAK

Avcılar Kültür Merkezi Müdürü Taner Çetin Gelecekte Türkiye'nin Parlayan Yıldızlarının bu kurslarda yetişen çocuklardan çıkacağını belirterek, "Açtığımız kurslara inanılmaz derece ilgi var. Bu kurslara gelen öğrencilerimiz tek kuruş bile ödemiyor. Futbol, basketbol ve teniste formlarına kadar hepsini Avcılar Belediye Başkanımız Mustafa Değirmenci karşılıyor. Başkanımız çocuklarla tek tek ilgileniyor. Aileler çocuklarını çalışmaları zevkle ve heyecanla izliyor. Gruplar halinde eğitime aldığımız çocukların özverisi görülmeye değer. Kültüre, sanata, futbola, basketbola, resim, sanat, heykel traş'a susamışlık var. Çocuklarımızın yetişmesi için elimizden geleni yapıyoruz" dedi. Profesyonel bir kadro ile çalıştıklarını söyleyen Taner Çetin, "Kurslarda büyük ilgi var. Çünkü çocuklar bize güveniyor. Türkiye'nin Parlayan Yıldızlarının artması bizleri sevindiriyor" diye konuştu.

DEĞİRMENCİ ÇOCUKLARIMIZ GÖZBEBEĞİMİZ

Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci Atatürk'ün bizlere emanet ettiği Çağdaş ve Modern Türkiye'ye sahip çıkmak için kültür ve sanata önem verdiklerini belirterek, "Biz Avcılar evim Avcılarlı ailem" diyerek halkımızın karşısına çıktık. Onlarda bize güvenip iş başına yeniden getirdi. Halkımıza söylediğimiz Projelerimizi hayata geçirmek için çalışıyoruz. İşte Kültür ve Sanat adına yaptıklarımız burada. Bu heyecanı Avcılar halkının gelip görmesini çok istiyorum. Her mahallemizde kültür, sanat, spor adına çok güzel çalışmalar oluyor. Burada emin ellerde yetişen çocuklarımız geleceğin Parlayan birer yıldızı olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Anadolu'dan gelip buraya yerleşmiş ailelerimizin çocuklarına bale, modern dans, piyano, gitar, Halk ve Sanat Müziği, tiyatro, resim, heykel traş, İngilizce, bilgisayar öğretiyoruz. Çocuklarımız bu kurslara koşa koşa geliyor. Aileler büyük ilgi gösteriyor. Ve biz bunları yaparken onların yüzündeki tebessümü görüyoruz. Bu hizmetleri hükümetten tek kuruş almadan gerçekleştiriyoruz. Çünkü bizim hayallerimiz farklı, Çünkü biz eğitime önem veriyoruz, Çünkü biz geleceğin çağdaş, modern ve aydınlık Türkiyesi'nin tiyatro, sanat, bale, modern dans, bilgisayar, İngilizce gibi kurslardan geçtiğini biliyoruz. Bu hizmetlere emeği geçenleri kutluyorum" dedi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV