banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

SÜNNET ŞÖLENİ SEZONU BAKIRKÖY’LE BAŞLADI

Bakırköy Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Geleneksel Sünnet Şöleni Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde yapıldı.

05 Haziran 2011 Pazar 13:44
SÜNNET ŞÖLENİ SEZONU BAKIRKÖY’LE BAŞLADI
banner299
SÜNNET ŞÖLENİ SEZONU BAKIRKÖY’LE BAŞLADI

Bakırköy Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Geleneksel Sünnet Şöleni Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde yapıldı.

Bakırköy Belediyesi’nin Bakırköy’deki 5 özel hastanede hijyenik ve sağlıklı ortamda tek tek sünnetlerini yaptırdığı yaklaşık 200 çocuk Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin ana sponsorluğunda düzenlediği “8.Geleneksel Sünnet Şöleni” ile birlikte belediyeler tarafından her yıl gerçekleştirilen sünnet şöleni sezonu da Bakırköy’de açılmış oldu.

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, CHP Milletvekili Mevlut Aslanoğlu, Mermerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Mermer’in de katıldığı şölende çocuklara hediyeler dağıtıldı,illüzyon , tahta bacak, Ronald ve palyaço gösterisi , müzik dinletisi ile çocuklara unutamayacakları bir gün yaşatılmaya çalışıldı.

Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen yaptığı konuşmada,”Öncelikle yaklaşık 200 çocuğumuzun hijyenik ve sağlıklı ortamlarda sünnetlerini gerçekleştiren 5 özel hastanemize(Acıbadem,Çamlık,Ethica İncirli, International Hospital ve Yaşar Hastaneleri) çok teşekkür ediyorum. Sünnetlerin ardından burada unutamayacakları bir gün geçirmelerini diliyorum. Anılarında bir yer edinebilirsek ne mutlu bizlere. Ayrıca ana sponsorumuz Carousel Yaşam ve Alışveriş Merkezi başta olmak üzere bizden desteklerini esirgemeyen tüm sponsor firmalara da teşekkür ederim.”şeklinde konuştu.

Ayrıca Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen de çocuklara çeyrek altın taktı.


 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV