banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Başakşehir Ramazana Ahmet Özhan’la “merhaba” dedi,

Başakşehir Belediyesi, uzun zamandır hazırlıklarını sürdürdüğü Ramazan gecelerini usta sanatçı Ahmet Özhan muhteşem konseriyle başlattı.

03 Ağustos 2011 Çarşamba 02:21
Başakşehir Ramazana Ahmet Özhan’la “merhaba” dedi,
banner229
Başakşehir Ramazana Ahmet Özhan’la “merhaba” dedi.

Başakşehir Belediyesi, uzun zamandır hazırlıklarını sürdürdüğü Ramazan gecelerini usta sanatçı Ahmet Özhan muhteşem konseriyle başlattı. Ramazan programlarının ilk gecesinde Sular Vadisinde sahne alan Özhan, harika yorumu ile Başakşehirlileri mestetti.
Ramazan programının açılışında bir konuşma yapan Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, bu ayın birlik ve beraberlik ruhumuzu pekiştirmesi dileğinde bulundu. Uysal, Başakşehir’in dört bölgesinde dört büyük organizasyon yaptıklarını, dört alanda birden etkinlik yapan tek belediye olduklarını belirtti ve Başakşehirliler’in Ramazanını kutlayarak sağlık ve afiyet içinde bayrama ulaşmalarını diledi. Başkan Uysal, Sular Vadisinde düzenledikleri Ramazan Etkinlikleri ile vatandaşlara keyifli bir Ramazan geçirmeye çalıştıklarını, bunun için uzun bir zaman önce hazırlıklara başladıklarını söyledi. Sular Vadisini, ulusal festivallere de ev sahipliği yaparak, tam manasıyla bir “Kültür Vadisi” yapmayı hedeflediklerini vurgulayan Uysal, tüm çalışmalarında desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a da, bu vadiyi kullanımlarına tahsis ettiği için teşekkür etti.
Başkan Uysal’ın açılış konuşmasından sonra sahne alan Türk sanat müziği sanatçısı Ahmet Özhan, vadiyi dolduran Başakşehirliler için sevilen şarkılarını seslendirdi. Tasavvuf müziğinin seçkin örnekleri ile konserini sürdüren Özhan’ın şarkılarına çok sayıda Başakşehirli de eşlik etti. Coşkunun hiç eksik olmadığı konserde Özhan’ın şarkıları zaman zaman duygusal anların yaşanmasına da yol açtı.
Sular vadisindeki programla aynı saatlerde, Bahçeşehir’in gölet bölgesinde ünlü müzisyen Tuluyhan Uğurlu sahnedeydi. Uğurlu, Mehteran eşliğinde icra ettiği parçalarıyla Bahçeşehirlilere müstesna bir Ramazan gecesi yaşattı. Başakşehir Belediyesi, Gölet bölgesinde çocuklar için de çeşitli oyunlar sergiledi.
Başakşehir Belediyesi’nin Ramazan programı yaptığı bir diğer bölge olan Güvercintepe-Altınşehir’de ise, Serdar Sevinç eşliğinde ünlü şiir yorumcusu Uğur Aslan sahne aldı. Belediyenin organizasyon yaptığı bir diğer bölge olan Şahintepe Şafak Meydanında da, Şahintepe Dernekler Platformunun düzenlediği etkinlikle Ramazan programları başlamış oldu. Şahintepeli tüm dernek başkanları, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’a, mahallelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV