banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Gezi ruhu Bahçeşehir’de

Bahçeşehir göleti rant için imara açılacak. Ödüllü yeşil alana gökdelen, AVM dikilecek.

21 Eylül 2013 Cumartesi 22:58
Gezi ruhu Bahçeşehir’de
banner291
Gezi ruhu Bahçeşehir’de

Bahçeşehir göleti rant için imara açılacak. Ödüllü yeşil alana gökdelen, AVM dikilecek.

İstanbul Bahçeşehir halkı, isyanda. Nedeni ise semtin simgesi ve ödüllü yeşil alanı Bahçeşehir göletin imara açılacak olması!.. Bahçeşehirlileri ayağa kaldıran gelişme, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın mayıs ayında yaptığı imar planı değişikliğiyle başladı. Bakanlığın yaptığı değişiklik, Bahçeşehir göletin bir kısmına konut ve ticaret alanı yapılmasını öngörüyordu. Bakanlık, Bahçeşehirliler’in tepkisi üzerine karardan geri adım atmıştı.
Ancak Bahçeşehir’de yaşayan vatandaşlardan toplanan 2000 itiraz dilekçesi nedeniyle iptal edildiği açıklanan planın, üzerinde ufak bir değişiklik yapılarak yeniden yürürlüğe konulmak istendiği iddia edildi. Bahçeşehirliler Derneği’nin önderliğinde vatandaşlar her akşam saat 21.00’da Testili Kızlar Meydanı’nda toplanarak Bahçeşehir’in betonlaşmaması için imza toplayıp protesto gösterisi yapmaya başladı.

HALK ÖFKELİ

Bahçeşehirliler Derneği Başkanı Uğur Barış Karabulut, imar değişikliği kararını “90’lı yıllarda Türkiye’nin en popüler ve örnek projesi olan, Habitat ve Avrupa Şeref Bayrağı Ödülü almış olan Bahçeşehir, rant uğruna betonlaştırılıyor” dedi. Karabulut, yarın saat 13.00’te Gölet Arenapark’ta eylem yapacaklarını açıkladı.


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV