banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Uysal’dan Van’a bayram ziyareti

7.2’lik bir depremle sarsılan Van’a Başakşehir Belediyesi kardeşlik elini uzatmaya devam ediyor.

14 Kasım 2011 Pazartesi 13:04
Uysal’dan Van’a bayram ziyareti
banner312
Uysal’dan Van’a bayram ziyareti

7.2’lik bir depremle sarsılan Van’a Başakşehir Belediyesi kardeşlik elini uzatmaya devam ediyor. İstanbul’daki Ak Partili belediyelerin, depremde hasar gören Van’ın köylerine yönelik yardım kampanyasına katılan Başakşehir Belediyesi, Erciş’e bağlı Sabanbüken, Yılanlı ve Yünören köylerinin yeniden yapılandırılmasının sorumluluğunu üstlendi. Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, belediye olarak sorumluluklarını üstlendiği bu köylere bayram ziyaretinde bulundu. Beraberindeki başkan yardımcıları ve müdürlerle beraber bayramın ikinci günü Van’a giden Başkan Uysal, köylülerle bayramlaşıp ne tür katkı sunabilecekleri konusunda görüşmeler yaptı.

Köylülerin ve özellikle de çocukların yoğun ilgisi ile karşılanan Uysal ve beraberindekiler, buraya yönelik acil eylem planı hazırladıklarını ve Belediyelerinin imkanları çerçevesinde, kendi sorumluluklarına aldıkları köylerde hayatın normale dönmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Uysal, daha önce de Başkan yardımcısı Mehmet Şahin başkanlığında bir heyetin köylerde incelemelerde bulunduğunu, bu ziyaretten sonra somut ve kalıcı adımlar atacaklarını belirtti. Uysal, yeniden yapılandırmada önceliği ortak kullanım alanlarına vereceklerini, buraları hızla elden geçirdikten Belediye’nin teknik ekibinin yapacağı incelemelere göre köylere katkılarının süreceğini sözlerine ekledi.

Ziyarete, Başkan Uysal’la beraber, Başkan yardımcıları Mehmet Şahin ve Şenol Ercan, İmar Müdürü Saim Kadıoğlu, Zabıta Müdürü Mustafa Aslan, Bilgi İşlem Müdürü Bekir Selçuk Temel ve Temizlik işleri Müdürü H. Dursun Ağaç da katıldı.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV