banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

BAŞKAN UZUN: KİMSE MAĞDUR OLMAYACAK!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun Yakuplu Mahallesi’nde bulunan ve yıkılması için çalışmalarına başlanan konut sakinlerini ziyaret etti.

16 Temmuz 2011 Cumartesi 11:42
BAŞKAN UZUN: KİMSE MAĞDUR OLMAYACAK!
banner267
BAŞKAN UZUN: KİMSE MAĞDUR OLMAYACAK!


Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun Yakuplu Mahallesi’nde bulunan ve yıkılması için çalışmalarına başlanan konut sakinlerini ziyaret etti.

Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi’ndeki Osmanlı Caddesi’ne yapılmış konut için yıkım kararı alınmıştı. İmar durumu ve tapusu olmayan bina ile ilgili çalışmalar yapılırken, burada yaşamını sürdüren vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yusuf Uzun, kimseyi mağdur etmeden sorunu çözeceklerini söyledi.

Evin sakinleri ile bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, müstakil konutun, yol yapımı, imar sorunu ve ikamet yerinin uygunsuzluğu nedenleriyle yıkılması gerektiğini ve bunun için aileleri de zor durumda bırakmadan çözüm yolu aradıklarını dile getirerek, “ Osmanlı Caddesi’ndeki 82. Sokak’ın yapım çalışmalarına hızla başlamak için bu evin yıkılması gerek; buranın imar ve tapusu da yok. Belediye olarak burada yaşayan ailelerin mağdur olmasını istemiyoruz. Onlarla istişare yaparak çözüm yolları arıyoruz. Ailelerimize öncelikle 2,5 ay kadar bir süre verdik; bu süre zarfında beraberce bir çözüm bulacağız” dedi.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV