banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

İstanbul Beylikdüzü Milli Yol Partisi Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Hamit CİLALI gümbür gümbür geliyoruz dedi ...

16 Mart 2024 Cumartesi 14:02
Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor
banner299
Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

İstanbul Beylikdüzü Milli Yol Partisi Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Hamit CİLALI gümbür gümbür geliyoruz dedi ...

LED NEON

Hamit CİLALI MİLLİ YOL PARTİSİ Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı şunu söylemek istiyorum gerek bölgemizde gerek yurt içi yerel seçim çalışmalarımızda görüyoruz ki halkın bize sonsuz bir sevgisi ve güveni söz konusu. Bu doğrultuda Beylikdüzü başta olmak üzere tüm ilçe ve il teşkilatlarımız ile kordineli bir şekilde bu yerel seçim atmosferinde vatandaşımızın, milletimizin sevgisine mazhar olmak bizleri sevindiriyor. Yanımızda olan bizlere destek veren tüm seçmenlerimize şükranlarımı sunuyorum dedi.. 
Milli Yol Partisi Beylikdüzü İlçe teşkilatı bölgede iş yeri ve komşu ziyaretlerine daha fazla önem verdiklerini sosyal medyada ailelerin ve esnaflarımıza ileride zarar verilmemesi için görsel içerikler yayınlamama kararı aldık.Ramazan dolayısı ile de yapılan yardımların kişilerin manevi duygularını yıkmamak için gizli yardım adı altında dağıtımını yapıyoruz.

Cilalı; Önemli olan siyasette ve insanlıkta milletimizin, vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliğinide korumak bazı kendini bilmez siyasi ihtiras sahipleri geçtiğimiz yıllarda gönlü bizimle olan dar gelirli vatandaşlarımıza burs, yemek yardımı, vb. yardımları kesmişlerdi biz siyasi parti ayırmaksızın hangi görüşe ait olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan her zor duruma düşmüş insanımıza sahip çıkmaya çalışıyoruz dedi.








beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV