banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

BAŞKAN UZUN`DAN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE KAPADOKYA TATİLİ...

Beylikdüzü`nde ilk ve orta öğretimde öğrenim gören öğrencilerden okul birincileri Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun tarafından Kapadokya tatili ile ödüllendirildi.

19 Haziran 2011 Pazar 16:14
BAŞKAN UZUN`DAN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE KAPADOKYA TATİLİ...
banner267
BAŞKAN UZUN`DAN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE KAPADOKYA TATİLİ...


Beylikdüzü`nde ilk ve orta öğretimde öğrenim gören öğrencilerden okul birincileri Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun tarafından Kapadokya tatili ile ödüllendirildi.


Beylikdüzü Belediyesi`nin organize ettiği geziye 46 öğrenci katıldı. Öğrenciler yıl boyunca gösterdikleri üstün performans ile okullarında dereceye girerek bu tatili yapmaya hak kazandı. iki otobüs ile Beylikdüzü Belediyesi etkinlik alanından Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil`in yolcu ettiği öğrenciler, Nevşehir`in Ürgüp bölgesinde bulunan Peri bacalarını gezen öğrenciler, Kaymaklı Saklı Kenti`nde tarih öncesi yaşamlar hakkında bilgi edindiler.Avanos ilçesinde çanak çömlek ve süs eşyası yapımını öğrenen öğrenciler bunların yapımlarını denerken de oldukça zevkli dakikalar yaşadılar. Burada bölgenin yöresel yemeği olan Çömlek kebabının da tadına bakan öğrenciler, gezi boyunca bol bol hatıra fotoğrafı çekildiler. Yoğun geçen eğitim öğretim yılının stesini atma fırsatı bulan öğrenciler ailelerine ve sevdiklerine hediye etmek için Kapadokya hatıraları olan çeşitli süs eşyaları da satın aldılar.


Bu tatili organize ederek Beylikdüzü`nde öğrenim gören başarılı öğrencileri ödüllendiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, öğrencilere tatillerinde iyi eğlenceler diledi. Yoğun ve stresli bir yılı geride bırakan öğrenciler için Kapadokya gezisinin çok önemli bir tatil fırsatı olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Uzun, "Öğrencilerimiz yıl boyunca büyük özverilerle gecelerini gündüzlerine katarak çok yoğun bir şekilde çalışıp okullarında başarılı oldular. Belki de bir çoğu okullarında başarılı olabilmek için hiç bir sosyal aktiviteye bile katılmadı. Şimdi onlar başardılar. Okullarında en iyi dereceyi elde ederek verdikleri emeklerin karşılığını aldılar. Bizler de onlara bir nebze olsun nefes aldırabilmek için bu organizasyonu düzenledik. Kapadokya ülkemizin en önemli kültürel ve tabi güzellikleri olan yerlerden biri. Öğrencilerimiz burayı gezerek Peri bacaları hakkında daha yakından bilgi sahibi olup, aynı zamanda bir yılın verdiği yorucu stresi üzerlerinden atma fırsatı yakalayacaklar. Hepsini gösterdikleri başarılardan dolayı gönülden kutluyorum ve iyi tatiller geçirmelerini diliyorum" dedi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV